Джоузеф Йенс Прайс- Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Джоузеф Йенс Прайс , бивш ОВК техник, е най-известен като съпруг на Тоня Хардинг, бивша състезателка по фигурно пързаляне. Освен това е любител певец, който има син от любимата си съпруга. Джоузеф и Тоня са женени повече от десетилетие.

Детство

Джоузеф Йенс Прайс е роден в Яколт, Вашингтон, в Съединените американски щати през 1970 г. Той е на 49 години към 2019 г. Националността на Джоузеф е американска и той е от бял етнос.

Бързи факти

Пълно име: Джоузеф Йенс Прайс
Пол: Мъжки
Държава: Америка
Хороскоп: N/A
Съпруга Тоня Хардинг
Нетна стойност 300 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Яколт, Вашингтон,
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
деца Гордън Прайс
 Джоузеф Йенс Прайс

Снимка на Джоузеф Йенс ПрайсСъпруга на Джоузеф Йенс Прайс

Тоня Хардинг, съпругата на Джоузеф Йенс Прайс , и той е щастливо женен. Съпругата му е бивша фигуристка, пенсионирана боксьорка и телевизионна личност от САЩ. Той и съпругата му Тоня Хардинг живеят в провинциален Централен Орегон със сина си.

За да уточним, Джоузеф е третият съпруг на Тоня. Тоня се омъжва за Джеф Гилоули през 1990 г., но се развеждат три години по-късно. След това тя се омъжи за Майкъл Смит през 1995 г., но бракът продължи само една година. Накрая през 2010 г. тя се омъжи за Джоузеф Прайс.

Изненадващо е, че Тоня е била щастливо омъжена толкова дълго време и цялата заслуга е на Джоузеф. Той се справи чудесно с Тоня.

Тоня среща Джоузеф за първи път в ресторант и бързо се влюбва в него. За момента двойката живее много благословен брачен живот. Джоузеф обича да пее и често свири в дома си, за да забавлява Тоня и сина му. Гордън Прайс е името на техния син.

Джоузеф Йенс Цена Нетна стойност

Въпреки това Джоузеф Йенс Прайс стана известен благодарение на съпругата си Тоня, професионална скейтърка, той има своя собствена идентичност. Дори Джоузеф работи усилено, за да спечели достатъчно пари, за да живее комфортен живот. Нетната стойност на Джоузеф се оценява на около 300 000 долара , според източници.

Тоня, съпругата му, струва около 30 000 долара. Засега двойката живее щастливо с детето си и сме уверени, че живеят един много луксозен живот заедно.

кариера

  • След като завършва образованието си, Джоузеф работи на различни случайни работни места.
  • След това започва работа като ОВК техник, превръщайки се в експерт по отоплителни и климатични системи.
  • След това той получи работа в местен караоке бар, наречен „Timbers“.
  • Тъй като Йосиф беше добър певец, той получи задачата да забавлява клиентите.
  • По това време той привлече вниманието на Тоня Хардинг, която гостуваше на „Timbers“ по време на неговото изпълнение, докато изпълняваше една от любимите си песни.
  • Джоузеф и съпругата му Тоня Надпис: Джоузеф и съпругата му Тоня Докато съпругата на Джоузеф Тоня Хардинг е професионална скейтърка.
  • Кариерата на Тоня започва през 1986 г., когато тя завършва шеста на Шампионата на САЩ по фигурно пързаляне.
  • Хардинг постепенно подобрява работата си и успява да се състезава на Световното първенство през 1991 г.
  • Тя е запомнена и с ролята си в нападението над другата й състезателка Нанси Кериган.

Популярни Публикации