Ashdubh- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Съпруга, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Ашдубх е гейминг звезда в YouTube от Обединеното кралство. Ashdubh е известен също като FearADubh или FubhADubh и той качва съдържание на Minecraft, както и funtages на игри.

Бързи факти

Пълно име: Арън Фокс-Хол
Дата на раждане: 01 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Геймър, YouTuber
Държава: Англия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 20 април 2019 г
Съпруга Изи Фокс
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Националност британски
Братя и сестри един брат
Youtube Аарон Фокс-Хол Youtube

Биография на Ашдуб

Ашдуб е роден на 1 юли 1990 г. Той е роден в Обединеното кралство и сега живее в Питърбъроу, Англия. Жененият му брат е единственият му брат и сестра. AshDubh караше скейтборд и играеше футбол с брат си и приятели, когато беше по-малък. Най-добрите му приятели са геймърите „iBallisticSquid“ и „TheJamesMC“.

Аарон е добре известен със своята привързаност към сиренето, което му печели прозвището Човек със сирене или Глава със сирене. Той щеше да направи кариера в музиката, ако не беше геймър. Преди това е страдал от депресия. Бари Алън и Сиско са неговите две кучета. Те бяха кръстени на двама герои от телевизионното шоу „The Flash“. Арън е голям фен на мопсовете и костенурките.Освен това любимите телевизионни предавания на AshDubh са „The Flash“ (Сезон 4), „Arrow“ (Сезон 6) и „Riverdale“ (Сезон 2). Веднъж той направи реакционно видео, обсъждайки мислите си за тези предавания.

Височина, тегло на Ашдуб

Арън е висок 5 фута 9 инча и тежи около 75 килограма. Има татуировки по цялото тяло и носи очила. Арън също има светлокафява коса и сини очи. Преди това е боядисвал косата си в червено, светлокафяво и русо.

  Ашдубх

Ашдуб със съпругата си (Източник: Instagram)

кариера

Арън започна млад. Започва като подреждач на рафтове в магазин за лири. Той се стреми да работи в шоубизнеса. Арън свири на живо в Обединеното кралство. Арън подреди рафтове в магазин за лири. Харесваше музиката преди игрите. Изпълнява се във Великобритания. По-късно Арън стана геймър.

Кариерата му в YouTube започва на 3 декември 2012 г. Каналът му преди беше FearADubh, но сега е AshDubh. Заглавието съчетава страх, собственото му име, с dubh, ирландски термин, означаващ черен. Искаше заглавието да е страшно като съдържанието. Когато промени жанра на играта си, той я преименува на AshDubh, за да включи името си.

Аарон публикува Minecraft funtages (забавни кадри). Той стана известен с играта на Minecraft и Roblox. Каналът на AshDubh включва деца, защото той създава семейни неща. Въпреки минималните вариации на съдържанието, той има голяма база от фенове. AshDubh играе мини-игри „Minecraft“ с iBallisticSquid.

Неговите видеоклипове включват викове, кикотене като момиче и непредвидимост. Арън се появи в „Прекрасният свят на Стампи“ като асистент. Той е играл „Scrap Mechanic“, „Rocket League“ и „GTA Races“.

По-късно той прави видеоклипове за GTA V, FIFA и Ark: Survival Evolved. „Race to the Moon“ е най-доброто му усилие в канала. iBallisticSquid, TheJamesMC, Tomohawk и BigBStatz са сред неговите клиенти в YouTube.

Aaron Fox-Hall [UG] е неговият канал в YouTube. vlog канал (по-рано AshDubh2/Dubh). Той напусна и пусна отново този канал три пъти. Неговият канал предлага лични истории. Каналът има влогове за пътувания, разкази и коментари. Неговият уебсайт продава неща.

AshDubh проведе среща и поздрав на 2018 Rapture Gaming Festival. Той говори на „Digital Kids Show“ с LDShadowLady, SmallishBeans, Amy Lee33 и Tomohawk.

Съпруга Ашдуб, брак

На 20 април 2019 г. той се жени за Изи Фокс. Двамата си прекарват добре и са доволни. Те продължават да пътуват до различни места и да си прекарват добре. На 20 април 2020 г. те ще празнуват първата си годишнина. Изи подписа снимка от сватбата им в Instagram:

Това е първата ми годишнина от сватбата с този. Това беше най-щастливият ден в живота ми. Кой би предположил, че първата ни годишнина ще бъде заключена по време на пандемия?! ? Ето още много години и приключения заедно. Не е замесван в скандални слухове. Той поддържа профила си чист и актуален.

Ashdubh Нетна стойност

Той може да е натрупал значително състояние благодарение на успешната си кариера, като друг източник на богатство идва от собствената му търговска линия. Той обаче все още не е разкрил нетната си стойност пред обществеността.

Популярни Публикации