Jooojade- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Jooojade е създател на TikTok с над 470 000 почитатели на платформата и е сертифициран създател на TikTok с короната. Научете повече за нетната стойност на Jooojade, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Jooojade
Псевдоним Jooojade
Възраст 22-годишен
рожден ден 27 октомври 2000 г
Известен с Тикток звезда
Родно място Холандия
Националност холандски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 6 инча
Тегло прибл. 50 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Jooojade Възраст и националност

На колко години е Jooojade? Jooojade е роден на 27 октомври 2000 г. в Холандия. Тя е На 22 години към 2022 г . Тя е холандска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Jooojade и други подробности за семейството. Jooojade също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Jooojade? Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 50 кг. Jooojade има кафява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Jooojade

Jooojade позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Jooojade 2022 г

Колко е нетната стойност на Jooojade? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Jooojade има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Jooojade се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Jooojade придоби огромна популярност в социалните медии и е следван от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Jooojade? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Нейното дебютно видео в TikTok беше хумористично видео със синхронизиране на устни, което съответстваше на музиката на Soulja Boy.
  • В TikTok тя има над 7 милиона харесвания.
  • Нейното 100-то видео в TikTok включва дует за синхронизиране на устни със Селена Гомез, поставен на песента Kill Em With Kindness от Гомез.

Освен това знайте за нетната стойност на Jennylek, възрастта, биографията, етническата принадлежност, националността

Популярни Публикации