Кой е Майк Портной? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Барабанист, резервен вокалист и съосновател на рок групата Dream Theater Майк Портной е американец. Той допринесе с текстове за Dream Theater и на 37-годишна възраст беше най-младият човек, въведен някога в Залата на славата на барабанистите. В работата си по проекта Black Clouds and Silver Linings с Джон Петручи, Портной е допринесъл за продукцията на почти шест албума на Dream Theater. Освен това той контролира управлението на времето за проекти и насърчава компаниите.

Бързи факти

Празнувано име: Майк Портной
Истинско име/пълно име: Майкъл Стивън Портной
Пол: Мъжки
Възраст: 55 години
Рождена дата: 20 април 1967 г
Родно място: Лонг Бийч, Ню Йорк, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Марлене Портной (м. 1994 г.)
деца: Да (Мелъди Рутандреа, Макс Джон)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: американски барабанист и автор на песни
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Майк Портной

Майк Портной е роден в Лонг Айлънд, Лонг Бийч, Ню Йорк. Майка му загина при инцидент през 1984 г., докато пътуваше в самолет с любовника си за Атлантик Сити. Баща му работи като DJ за радиостанция и по-късно се премества в Калифорния, където се присъединява към радиостанцията KRML през 1971 г. Баща му винаги го е насърчавал, когато проявява интерес към музиката. Той харесва различни групи, включително The Who, Led Zeppelin, Queen, Rush и Iron Maiden.

  Майк Портной

Майк ПортнойВъзраст, височина, тегло на Майк Портной

Майк Портной е роден на 20 април 1967 г.; Той е на 55 години към 2022 г. Висок е 1,78 метра и тежи 70 килограма.

кариера

Като барабанист на албума Nightmare на Avenged Sevenfold, Майк стартира професионалната си кариера. Джими почина, докато допринасяше за този запис. Той призна, че искат повече от мен, без да дава отсрочка, когато напусна Dream Theater през 2010 г. По-късно Майк Манджини зае неговото място след седмото изпитание на барабанисти от световна класа. По-късно го смени.

Той работи по музикални проекти през 2012 г. заедно с Майк Орландо, Пейл Дилео, Flying Colours, Ръсел Алън и Рич Уорд, докато преследва професията си. Той също публикува информация за представянето си в Ню Йорк на своя уебсайт. След това той участва в записването на песента Hit the Wall, която беше излъчена по радиостанция Q104.4.

Майк и Джон Сайкс започнаха да записват албума през 2012 г., след като решиха да създадат нова група. След една година те дават на групата си прозвището The Winery Dogs и започват да издават албуми под това име. Той се обединява с Dream Theater през 2017 г., за да сформира най-известната им група, Sons of Apollo, която включва също Sheehan, Sherinian и Jeff Scott Soto.

Награди и успехи

Майк Портной е постигнал много в кариерата си и е признат за най-добър прогресивен рок барабанист от 1995 до 2006 г. от Modern Drummer Magazine. Освен това той получи признание за Awake през 1995 г., Six Degrees of Inner Turbulence през 2002 г. и за промяна на сезоните през 1996 г. като най-приемливото записано изпълнение. Той получи награди както за най-добър преподавател, така и за най-добър клиницист през 2000 г. Наскоро той получи признание за най-добрия рок барабанист на годината.

Нетната стойност на Майк Портной през 2022 г

Майк Портной , американски барабанист и резервен вокалист, имаше над 10 милиона долара нетна стойност. Той направи много пари от записите си за няколко групи. Освен това той печели пари, като се появява в реклами за няколко продукта.

Портной постигна значителен напредък в живота си. След като получи насърчение от баща си, той погледна напред и започна да преследва стремежите си. Той започна с група и създаде няколко други добре харесвани организации. Способността му за работа в екип е допринесла за успеха му в живота.

Популярни Публикации