Халима Аден- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Халима Аден е американски модел, който влезе в историята, като беше първата жена, участвала в конкурса Мис Минесота САЩ, носейки буркини и хиджаб. Халима привлече международно внимание и беше представена от IMG Models, докато се състезаваше в конкурса. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Халима Аден

Бързи факти

Истинско име Халима Аден
Псевдоним Халима
Известен като Модел
Възраст на 24 години
рожден ден 19 септември 1997 г
Родно място Какума, Кения
Знак за раждане N/A
Националност Сомалийски американец
Етническа принадлежност сомалийски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло 50 кг
Измервания на тялото 33-23-33,5 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 0k до милион

Биография на Халима Аден

Халима Аден е родена в Кения на 19 септември 1997 г. Родена е в кенийския бежански лагер Какума. Аден се премества в Съединените щати, когато е на шест, установявайки се в Сейнт Клауд, Минесота. Тя е едновременно сомалийка и американка и представлява сомалийския етнос.

Що се отнася до семейството й, Халима е отгледана от майка си. Тя също има по-малък брат. Конкретна информация за баща й обаче няма. Това е нещо, върху което работим. Ще ви държим в течение възможно най-скоро. Халима посещава гимназия Аполо за своето образование. Нейните съученици я избраха за кралицата на завръщането в училище. Аден посещава St. Cloud State University.Височина, тегло, възраст и измерване на тялото на Халима Аден

19 септември, 1997, Халима в момента е на 24 години. Халима Аден е висока 5 фута 5 инча и тежи 50 килограма. Халима има фантастично тяло с размери 33-23-33,5 инча. Аден има зашеметяващи черни очи и черна коса.

  Халима Аден

Височината на Халима Аден (Източник: Instagram)

Халима Аден Професионална кариера

В конкурса за Мис Минесота, САЩ, Халима получи международно медийно внимание. През 2016 г. Аден беше първият състезател, който носеше буркини и хиджаб на конкурса. На следващата година Аден подписва тригодишен договор с IMG Models. Халима направи своя дебют на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари 2017 г. за Yeezy сезон 5.

По-късно Аден служи като телевизионен и предварителен съдия в конкурса Мис САЩ 2017. Халима е била модел на различни дизайнери, включително Алберта Ферети, Максмара и много други. Тя също участва в Седмицата на модната мода в Лондон през 2016 г. и Седмицата на модата в Милано.

Халима се появява в British Glamour и American Eagle, както и на корицата на CR Fashion Book. Халима Аден влезе в историята, като стана първият модел с хиджаб, който краси кориците на британския Vogue, Vogue Arabia и Allure.

През 2018 г. Аден е назначен за посланик на УНИЦЕФ. Тя беше особено загрижена за правата на децата в това отношение. Като посланик на УНИЦЕФ Аден използва гласа си, за да мобилизира младите хора в Съединените щати в подкрепа на мисията на УНИЦЕФ да постави децата на първо място. През април 2019 г. Халима Аден беше първият модел, който носи хиджаб и буркини в Sports Illustrated Swimsuit.

Според Instagram на Халим, нейните изяви в Sports Illustrated изпращат послание както към нейната общност, така и към останалия свят, че жени с най-различен произход, външен вид, възпитание... могат да стоят заедно и да бъдат празнувани.

В света на модата Халима си сътрудничи със скромната марка за дрехи Modanisa, за да създаде собствена колекция от тюрбани и шалове. Халима каза пред Teen Vogue, че нейната колекция е за всички, независимо дали носят хиджаб или не.

Статус на връзка с Халима Аден

Що се отнася до връзките, Халима Аден в момента е необвързана. Халима Аден не е разкрила официално нищо за връзката си. По отношение на личния си живот тя успя да запази нисък профил.

Тя често публикува снимки, на които се забавлява с приятелите и семейството си. Няма снимки от връзката й, които тя качва. Така че тя може да е на срещи или необвързана. Към момента няма налична точна информация.

За момента можем да кажем, че тя се е фокусирала върху кариерата и обучението си, така че може да няма време да има връзка, ако научим за това. Ще ви държим в течение възможно най-скоро.

Халима Аден Нетна стойност 2022 г

Халима е един от най-вдъхновяващите модели в моделната индустрия. Работила е за различни марки и е била представлявана от редица топ агенции. Освен това тя също е била модел за Clavin Klein Women, Fenty Beaty на Rihanna, Yeezy на Kanye West, Philipp Plein, American Eagle Outfitters и Max Mara.

Тя е Instagram звезда, която популяризира различни марки чрез своя профил в допълнение към моделирането. Аден също е работил като модел в Европа и Америка.

Халима Аден е добре познат модел с нетна стойност от 0 000 до милион към октомври 2022 г. Освен това нейният месечен доход/заплата, къща и други фактори все още се разглеждат.

Социални медии (Instagram, Twitter)

Халима Аден е модел и Instagram сензация. Тя използва платформи за социални медии като Twitter, Facebook и Instagram. Халима обикновено публикува снимки от личния и професионалния си живот. Аден има 926 хиляди последователи в Instagram и 36 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да пазарува.
  3. Тя харесва рози.

Популярни Публикации