Bambidoe - възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Бамбидо е най-известна като приятелката на Сос Уока, базиран в Хюстън, Тексас американски рапър и автор на песни. През 2014 г. Mondane започва да издава микстейпове и формира дуото Sauce Twinz с колегата си рапър Sancho Saucy. Освен това Bambidoe е Cam момиче. Включете се, за да научите повече за Wikipedia на Bambidoe, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Бамбидо
Псевдоним Бамб
Известен като Приятелката на рапъра
Борба със сос
Възраст 32-годишен
рожден ден 29 юни 1990 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-26-42 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Борба със сосове
Албърт Уокър Мондан
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. K (USD

Възраст на бамбидо

На колко години е Бамбидо? Нейният рожден ден е 29 юни 1990 г . Тя е 32 години стар. Тя е от смесен етнос и има американско гражданство. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й са неизвестни. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието тя има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото на Bambidoe

Колко висок е Бамбидо? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасна къдрава черна коса и очи. Размерите на тялото й са 36-26-42 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C. Бамбидо

Bambidoe (Източник: Twitter)

Bambidoe Връзки и афери

Кой е гаджето на Bambidoe? Тя има романтична връзка с рапъра Sauce Walka, истинско име Albert Walker Mondane. Освен това, според съобщения в социалните медии, Сос показва жени на страницата си Onlyfans, които се събличат голи и изпълняват пред клиенти, които плащат. Този път обаче той се намеси, като се твърди, че прави секс с червенокосата си приятелка.

Нетна стойност на Bambidoe 2022 г

Каква е нетната стойност на Bambidoe? Нейната работа е да бъде момиче с камера. Нетната стойност на Bambidoe се оценява на повече от 000 към 2022 г. Тя също печели пари от платени партньори и единствената си фен страница.

Факти

  • Приятелят на Bambidoe публикува видео на жена, балансираща купчини пари върху задните си части, докато Сос хвърля малко върху нея.
  • Ново СЪДЪРЖАНИЕ В МОЯ 0nlyFanz акаунт! Ft @ bambidoe, написа той в надписа, насочвайки последователите си към връзка в неговата биография.
  • Bambidoe е много активен в социалните медии и има голяма база от фенове.
  • Sauce Walka, нейният приятел, е работил с няколко известни хип-хоп изпълнители, включително Bun B, Chief Keef, Lil’ Keke, Maxo Kream, Migos, Slim Thug, Travis Scott, Trinidad James и XXXTentacion.
  • През 2014 г. Sauce Walka създава независимия звукозаписен лейбъл The Sauce Factory.

Освен това научете повече за Полиана Ландим Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност .

Популярни Публикации