Хари Джеймс Торнтън - Всичко за сина на Били Боб и Пиетра Доун Черняк

Хари Джеймс Торнтън е добре известен като син на Били Боб Торнтън. Професионално той работи като помощник управител на имоти и е работил във филмовия бизнес на различни позиции. Той е син на Били Боб Черниак и Пиетра Доун Черниак. Били работи като професионален актьор. Роден е в Хот Спрингс, Арканзас, САЩ.

Бързи факти

Пълно име Хари Джеймс Торнтън
Първо име Хари
Презиме Джеймс
Фамилия Торнтън
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Град на раждане Санта Моника, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Били Боб Торнтън
Баща професия Актьор, певец, автор на песни и писател
Име на майката Пиетра Доун Черняк
Професия майка Бивш модел на плейбой
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Отношение
Връзка с Маги
Без деца две
Братя и сестри Уилям Лангстън Торнтън, Аманда Торнтън и Бела Торнтън
Дата на раждане 19 юни 1994 г
Възраст 28 години

Роден от добре познати родители

Родителите на Хари са известни хора. Той е роден на Били Боб Торнтън, актьор, певец/автор на песни и режисьор. Били, от друга страна, постигна успех в сектора, който избра. Освен това през 1997 г. той получава желаната награда на Академията за най-добър адаптиран сценарий за филма си Sling. Майка му Пиетра е руска актриса и модел.

Освен това жената е известна с участието си в телевизионния документален сериал E! Истинска холивудска история. Пиетра, от друга страна, се изстреля към славата, след като се омъжи за Били. Освен това майка му е бивш модел на плейбой, която се появи гола за списанието през януари 1998 г.  Хари Джеймс Торнтън

Братя и сестри

Когато става въпрос за биологични братя и сестри, той има един на име Уилям Лангстън Торнтън. На 27 юни 1993 г. Уилям е роден. Той е с една година по-голям от Хари. Досега Уилям е получавал малко внимание. Хари има полусестри от двете страни на семейството си. Аманда Бръмфийлд е дъщерята на Били и Мелиса Лий Гатлин. Бела Торнтън е другата полусестра на Хари, а нейните родители са Кони Англанд и Били.

Женени ли са Хари и Маги?

Хари и Маги все още не са се оженили, въпреки че бяха сгодени през май 2019 г. На 30 май 2019 г. Хари потвърди годежа си чрез Instagram. Двойката е заедно от почти четири години. Те също имат две деца, наречени Миа и Никита.

Освен това Хари призна, че е крил от баща си новината за второто си дете повече от година. Той също така изразява страх от реакцията на баща си на брака и действията му. В един от епизодите на Ranch Rules Хари каза, че се страхува да каже на баща си за Никита, тъй като когато имаше Миа, Хари трябваше да моли баща си за пари и този път Хари не искаше баща му да мисли, че е незрял като преди.

Въпреки това Били заяви, че му се иска да е знаел за раждането на втората дъщеря на Хари. Накрая Хари обясни, че въпреки че баща му е пътувал много, докато са били деца, Били винаги е намирал време за него и Уилям. Сега, когато Хари е баща, той иска да направи същото за децата си, което направи Били. Харесва му да бъде баща, което също е предизвикателство.

  Хари Джеймс Торнтън

Ранният живот и противоречията на Били Боб Торнтън

Били също е замесен в проблеми. Едно от които се случи през 2009 г. Били наричаше канадските слушатели по онова време картофено пюре без сос. По време на представлението той го спомена. След това се заговори много в медиите. И медиите, и широката общественост се противопоставиха. Той е роден на ясновидката Вирджиния Роберта и гимназиалния учител и треньор по баскетбол Уилям Реймънд Били Рей. Младостта на Били беше трудна, тъй като той беше отгледан в дом без електричество или водопровод.

Нетна стойност

Състоянието на Хари е неясно, въпреки неговата независимост. Баща му има нетна стойност от повече от 45 милиона долара.

Популярни Публикации