Кой е Коди Селман? Wiki, възраст, нетно състояние, връзка, кариера

Коди Селман е известен американски бизнесмен, който е женен за Джейми Литъл, писател от NASCAR.

Бързи факти

Пълно име: Коди Селман
Пол: Мъжки
Професия: Управител
Държава: Америка
Съпруга Джейми Литъл
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
баща Уейн Селман
Братя и сестри Чейс Селман
деца Картър Уейн Селман, Сиера Лин Селман

Биография на Коди

Смята се, че Коди е родом от Съединените щати. Уейн Селман е името на баща му, а името на майка й е неизвестно. Той има брат на име Чейс като брат и сестра. Селман е американски гражданин, който принадлежи към бялата етническа група. Той има 571 последователи в официалния си Twitter акаунт.

Коди Нет Уърт

Въпреки че действителната нетна стойност на Коди Селман е неизвестна, можем да заключим, че той е високо компенсиран въз основа на успешната си кариера. Убедени сме, че времето му като мениджър на Кайл Буш му е осигурило достатъчно пари. Освен това той отговаря за франчайза на Summerlin Jimmy John, който очевидно плаща солидно.Джейми работи като репортер за Fox Sports, което ни отвежда до съпругата му. Нейната работа й плаща добре. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Джейми Литъл се оценява на приблизително 2 милиона долара.

 Коди Селман

Връзка с Коди

Коди е женен за Джейми Литъл, известен репортер на Fox Sports, в личния си живот. Двойката се срещаше дълго време, преди да се ожени през 2010 г. Двойката се ожени в Ла Джола, Калифорния.

Картър Уейн Селман, който е роден на 9 август 2012 г., и Сиера Лин Селман, която е родена на 24 октомври 2016 г., са двете деца на двойката. Коди и съпругата му Джейми Литъл живеят в Лас Вегас и се радват на страхотен брак. Те изглежда водят доста охолен начин на живот заедно и не показват признаци на раздяла. Освен това те все още не са замесени в каквато и да е форма на скандал. Пожелаваме на тази щастлива и щастлива двойка по-нататъшно щастие и благословии.

Кариера на Коди

Според резюмето на Коди той е бил бивш мениджър на Кайл Буш. Селман и съпругата му, репортерът от NASCAR Pit Road Джейми Литъл от Лас Вегас, в момента притежават и управляват два магазина за сандвичи на Джими Джон в долината Съмърлин. Този близо до I-215 и Charleston Boulevard се намира близо до Tropicana Avenue и Fort Apache Road. По време на уикенда Indy 500 той работи като сменяч на гуми за състезателния отбор Dreyer & Reinbold. В предпоследната си задача от 101-вото Индианаполис 500, Кори Селман смени лявата задна гума Firestone Firehawk на номер 24 на Mecom Auctions Chevrolet. Освен това няма информация за неговия професионален опит. Въпреки популярността си благодарение на съпругата си, той има успешна кариера.

Популярни Публикации