Ашли Мур- Нетна стойност, гадже, възраст, Wikipedia, националност, Instagram, кариера

Ашли Мур е известен модел и актриса от Съединените щати. Мур стана известна след слуховете, че се среща с известния певец Джъстин Бийбър. Освен това тя е представлявана от Nous Model Management, който е работил с Kohls и е бил представен в списание GQ. Научете повече за нетната стойност на Ашли Мур, възраст, Уикипедия, националност, гадже, Instagram, кариера

Възраст и ранен живот на Ашли Мур

На колко години е Ашли Мур? Родена е на 15 юли 1993 г. В момента е на 29 години. Нейното родно място също е Оушънсайд, Калифорния, САЩ. Ашли е много поверителна относно личната информация на баща си и майка си. Тъй като баща й е военен, тя прекарва детството си на различни места. Тя също има сестра, подробностите за която все още не са известни на обществеността.

Мур има американска идентичност и е афро/кавказко-американец по етническа принадлежност. Що се отнася до образованието, звездата е получила ранното си образование в различни военни училища. По-късно тя отиде в колеж за либерални изследвания.Височина и тегло на Ашли Мур

Колко висока е Ашли Мур? Тя има зашеметяващ външен вид и очарователна личност. Тя е висока 5 фута и 9 инча. Тя също има здравословно телесно тегло от 56 кг. Очите на Мур са кафяви, а косата й също е кафява. Мерките на тялото й са 23-24-35 инча (гърди-талия-ханш). Размерът на роклята й е 4 (САЩ) и носи размер сутиен 32B.

  Височината на Ашли Мур

Ашли Мур

Бързи факти

Пълно име: Ашли Мур
Дата на раждане: 15 юли 1993 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 14 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 32-24-35
Родно място Оушънсайд, Калифорния
Националност американски
Братя и сестри 1
Twitter Ашли Мур в Twitter
Instagram Instagram на Ашли Мур
IMDB Ашли Мур IMDB

Професионалният живот и кариера на Ашли Мур

Ашли Мур винаги е искала да бъде модел от малка. Мур започва кариерата си на модел в резултат на нейната страст. Звездата от своя страна започна трудно. Тя трябва да окаже много съпротива, за да пробие в индустрията. Ашли кандидатства в редица агенции за модели, но всяка от тях получава отказ.

Nous Model Management обаче й предлага и спонсорира, а звездата приема предложението и без колебание се присъединява към реномираната агенция за модели. Скоро след това моделът започна редовно да работи в индустрията за моделиране, за да напредне в кариерата си.

Мур продължи кариерата си, след като стана партньор с марката за дрехи Kohl's през 2015 г., а по-късно беше представена в списание GQ. Кариерата й потръгна, след като беше избрана за един от моделите в телевизионното шоу Model Squad, чиято премиера беше на E! мрежа и представени модели като Даниела Брага, Хана Фъргюсън, Оливия Кулпо и Надин Леополд, след това Шанина Шаик и други. Звездата стана известна, след като за първи път беше видяна с Джъстин Бийбър през 2013 г.

  Ашли Мур нетна стойност

Ашли Мур

Заплатата и нетната стойност на Ашли Мур

Колко е нетната стойност на Ашли Мур? Тя е натрупала значително състояние от професията си. Нейният основен източник на доходи е от актьорската индустрия. Състоянието на Ашли Мур се оценява на 1 милион долара към октомври 2022 г . Известната актриса обаче все още не е разкрила точната си заплата, доходи и имущество.

Ашли Мур Гадже и срещи

По отношение на романтичния й живот, Ашли Мур в момента е необвързана и не излиза с никого. Може да е заета с работата си в момента. Преди това тя е свързвана с редица известни личности. Моделът имаше връзка с американския рапър Лил Туист. Подробности за връзката им обаче не се оповестяват публично. Ашли влезе в новините, след като беше видяна с популярния певец Джъстин Бийбър. Мур, от друга страна, потвърди, че те са просто добри приятели.

Ашли Мур Слухове

Ашли никога не е била замесвана в спорна ситуация или слух до сега. Вниманието на модела е разделено между професионалния и личния й живот. Мур изглежда предпочита да се наслаждава на личния си живот, отколкото да го интегрира с професионалния си живот.

Социална медия

Ашли Мур е личност в социалните медии, която е много активна в социалните медии. Официалният акаунт на Ашли в Instagram, @ashley moore_, има над 867 хиляди последователи. В момента обаче тя не е достъпна във Facebook или Twitter.

Прочетете също за Нетна стойност на Кати Лий Гифорд, биография, възраст, националност

Популярни Публикации