Juju Beatz- Биография, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Джуджу Бийц е тийнейджър изпълнител от Съединените щати. Juju Beatz е едновременно хореограф и свободен стил. Член е на танцовите групи The Art of Teknique и Jabbawockeez. Участва и в подготовката на танцовата общност The Art of Teknique 2nd Century, съкратено TAT2. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, приятелката, връзката, теглото, височината, нетната стойност, кариерата и фактите на Juju Beatz

Бързи факти

Истинско име Джуджу Бийц
Псевдоним Джуджу Бийц
Известен като Freestyler, хореограф, танцьор
Възраст 19 години
рожден ден 14 август 2001 г
Родно място Съединените щати.
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно синьо
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка Неженен
Съпруга/съпруга N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Танц, Пътуване

Juju Beatz Биография, възраст, семейство

Juju Beatz е роден на 14 август 2001 г. Той е сега 19 годишен. Истинското име на Джуджу е Крис Мангонон и той е Лъв. По същия начин не е посочено точното му родно място, но той е жител на Съединените щати. Родителите и чичото на Juju са модерирали неговата фен страница във Facebook, според записите. Що се отнася до родителите му, името на майка му в Instagram е @jlandco 18, а баща му е @mikale0807. По същия начин той има по-голяма сестра в Instagram, която се нарича @krysalynnmangonon.

По отношение на професионалната си история, Juju Beatz завършва гимназия през май 2019 г. като член на випуск 2019. Той посещава гимназията Cosumnes Oaks в Елк Гроув, Калифорния, за завършването си на гимназия. Джуджу не е споменавал много повече относно амбициите си в колежа оттогава.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Juju Beatz? За съжаление няма известни подробности относно размерите на тялото на Juju Beatz. Височината, теглото, измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята, размера на обувката и други измервания на Juju в момента не са налични. По същия начин Juju Beatz има тъмносини очи и тъмнокафяви вежди.

Освен това, въпреки че данните за точните измервания на тялото му в момента са недостъпни, е неизбежно цифрите за измерване на тялото му да продължат да се променят още няколко години. Той също така е в разгара на юношеското развитие и прогрес, така че резултатите му ще се променят за още няколко години. По същия начин, като изпълнител, той несъмнено има много подвижно тяло, което му позволява да се движи свободно в различни видове танци.

  Джуджу Бийц

Juju Beatzposing Позиране за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Juju Beatz и социални медии

По отношение на социалните мрежи, Juju Beatz може да бъде намерен в Instagram под името @da real juju. Неговият акаунт в Instagram има 69 споделяния и над 27,8 хиляди абонати. Освен това, Juju е танцьор на страницата на Jabbawockeez в YouTube. Освен това не изглежда Juju Beatz да има лични профили в други сайтове като Twitter, Snapchat, YouTube и т.н.

В бъдеще нетната стойност и печалбите на Juju Beatz също се измерват. На толкова млада възраст той ще може да събира пари от своите танцови начинания, семинари, турнири и други събития, генериращи доходи. Нетната му стойност се оценява на 1 милион долара.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Juju Beatz е професионален танцьор и влиятелен човек в социалните медии. Той е свободен стилист, хореограф и изпълнител, който е бил част от хип-хоп танцовия колектив The Art of Teknique. Групата се появи в сезон 6 на America's Got Talent. Въпреки това, поради спор с друг проект, те бяха принудени да се оттеглят.

Преди това Juju Beatz беше част от The Genre of Teknique, победителите в World of Dance Bay Area за 2010 г. След това, на World of Dance 2011, той и The Art of Teknique спечелиха YouthRock Prize за Мини парти на годината.

По същия начин Juju Beatz беше член-основател на The Art of Teknique заедно с Kida и Gavin Pecson. Juju също е част от Jabbawockeez, както и Gavin от The Art of Teknique. Jabbawockeez е изскачащ и b-boying танцов екип, който стана известен, след като се появи в шоуто на MTV America’s Best Dance Crew.

Освен това Juju беше част от танцовата трупа The Art of Teknique 2nd Century, или TAT2. TAT2 е хип-хоп танцова група от Сакраменто. Lianne Ragonjan, Mari Barroga и Jordan Larot са основателите.

Western Winter Wonderland в Cal Expo, Rock the School Bells в Sacramento City College, America’s Got Talent и Little Big Shots са само няколко от регионалните сцени, на които групата е свирила.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Juju Beatz? Няма документирани подробности за това дали Juju Beatz всъщност е необвързан или в обвързана връзка. Вероятно Джуджу запазва самоличността си, като държи семейното си положение и любовните си връзки далеч от очите на обществеността. Също така е вероятно Juju Beatz вече да е необвързан и да фокусира енергията си върху развитието на танцовата си кариера.

Въпреки това Джуджу не е разменил никакви подробности по този въпрос. Juju Beatz също не е публикувал статии в социалните мрежи за новите си връзки или афери.

Освен това Juju Beatz поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Въпреки това Джуджу със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще благодарение на своите умения, хумор, красота и чар.

  Инфографика за биография на Juju Beatz

Биография на Juju Beatz

Факти

  • Член е на танцовите групи The Art of Teknique и Jabbawockeez.
  • Неговият акаунт в Instagram има 69 споделяния и над 27,8 хиляди абонати.
  • Juju Beatz, който е роден на 14 август 2001 г., сега е на 19 години.

Прочетете и за Александра Дадарио >>>>

Популярни Публикации