Грант Кардоне- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, книги, височина, кариера

Грант Кардоне е автор, предприемач, мотивационен лектор, инвеститор в недвижими имоти и обучител по продажби от Съединените щати. Според Forbes, Грант Кардоне е номер едно маркетинг влиятел, който трябва да се гледа през 2017 г. Грант, както много други, има канал в YouTube и милиони последователи в своите акаунти в социалните медии. научете повече за нетната стойност на Грант Кардоне, биография, възраст, националност, книги, съпруга, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Грант Кардоне
Дата на раждане: 21 март 1958 г
Възраст: 64 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен, предприемач, инвеститор в недвижими имоти
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Елена Лайънс
Нетна стойност 300 милиона долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата сиво-бял
Родно място Ангелите
Националност американски
баща Къртис Кардоне
Майка Концета Кардоне
деца 2 Скарлет и Сабрина
Twitter Предоставете Cardone Twitter
Youtube Предоставяне на Cardone Youtube
Instagram Предоставете Cardone Instagram

Биография на Грант Кардоне

Грант Кардоне беше роден на 21 март 1958 г , и той празнува рожден ден всяка година на 21 март. Той също е роден в Лейк Чарлз, Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Предприемачът в момента е 64 години. По същия начин Грант е от американски произход и е роден под знака на Овен.

Като начало той е роден на Къртис Луис и Концета Нийл Кардоне. По същия начин бизнесменът има четирима братя и сестри, единият от които е брат близнак Гари Кардоне. Грант идва от семейство от средната класа. Грант е от бял кавказки етнос. Освен това Грант се интересува много от недвижими имоти като тийнейджър и се стреми да започне собствен бизнес.Предоставете височина и тегло на Cardone

Колко висок е Грант Кардоне? Грант Кардоне е висок и мускулест мъж. По отношение на височината той е висок 6 фута и тежи 90 кг. Освен това има лешникови очи и сивкаво бяла коса.

  Грант Кардоне

Грант Кардоне (Източник: Instagram)

Предоставяне на образование на Cardone

По отношение на образованието, Грант Кардоне продължава образованието си, като посещава гимназия LaGrange. Тя посещава държавния университет McNeese след завършване на гимназия. Предприемачът има бакалавърска степен по счетоводство.

Предоставете професионален живот на Cardone

Кардоне започва кариерата си в продажбите на автомобили, след като завършва колеж. Кардоне беше главен изпълнителен директор на Freedom Motorsports Group Inc. за известно време. Грант започва работа за Atlas Media Corp. в края на 2010 г. Те си сътрудничат, за да създадат Turnaround King, телевизионен риалити сериал за National Geographic Channel.

Грант Кардоун е автор, предприемач, мотивационен лектор, инвеститор в недвижими имоти и обучител по продажби от Съединените щати. Написал е и седем книги. Продай, за да оцелееш, The Closer’s Survival Guide If You’re Not First, You’re Last, The 10X Rule, Sell or Be Sold, The Millionaire Booklet и Be Obsessed or Be Average са сред тези книги. По подобен начин предприемачът си сътрудничи с Atlas Media Corp, за да създаде Turnaround King, телевизионен риалити сериал за National Geographic Channel.

Грант също се премества в Чикаго през 1987 г., за да работи във фирма за обучение по продажби. Той основно живееше в Чикаго, но пътуваше много из Съединените щати и живееше в различни градове. По същия начин бизнесменът се върна в Лейк Чарлз за кратко, преди да се премести в Хюстън, Тексас, където остана през следващите пет години. Грант прекарва следващите 12 години в Ла Джола, Калифорния, преди да се премести в Лос Анджелис. Той премести централата си от Калифорния в Маями Бийч през 2012 г.

По същия начин бизнесменът притежава и управлява няколко бизнеса. Cardone Acquisitions, Cardone Enterprises и The Cardone Group са сред бизнесите, които притежава. Освен това предприемачът има портфолио от недвижими имоти на стойност 350 милиона долара. Има и YouTube канал със същото име. Той често публикува предприемачески съвети и учи млади хора как да правят пари чрез недвижими имоти.

Нетната стойност на Грант Кардоне

Грант Кардоне все още не е получил награда. По същия начин предприемачът е направил своето състояние чрез работата си. Грант Кардоне има нетна стойност от 300 милиона долара към 2021 г. Предприемачът живее охолно и луксозно съществуване.

Съпруга и връзка на Грант Кардоне

Коя е съпругата на Грант Кардоне? Елена Лайънс е съпругата на Грант Кардоне. Елена пък е бивш модел, актриса и общественик. Двойката има две дъщери. Имената им са Скарлет и Сабрина Кардоне. По същия начин семейство Кардонес имат щастлив брак. Грант Кардоне не е участвал в скандали или противоречия. Cardone също поддържа чист интернет профил.

Социална медия

Grant Cardone е чест потребител на платформи за социални медии. Милиони хора следват предприемача. Бизнесменът има 3,3 милиона последователи в Instagram и 485 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 11.
  2. Щастливият му камък е диамант.
  3. Щастливият му цвят е червен.

Също така, знайте за Чип печели нетна стойност, биография, възраст, националност, съпруга

Популярни Публикации