Кит Харингтън обсъжда отличителната черта на сина си

Кит Харингтън и съпругата му Роуз Лесли са една от най-потайните двойки в Холивуд. Те не използват социални медии и рядко обсъждат личния си живот. Роуз, от друга страна, разкри през септември 2020 г., че тя и Харингтън очакват дете.

Няколко месеца по-късно, на Свети Валентин, източник каза на People, че двойката е родила момченце. Двойката не обяви раждането, но го потвърди на 16 февруари, когато излязоха с детето си в Лондон. Агентът на двойката информира вестника, че те са много щастливи. Двойката обаче никога не е съобщавала името на детето си и не е разрешавала да бъде снимано. Като каза това, звездата от Game of Thrones разкри някои необичайни подробности за живота си като родител за първи път. По време на интервю с The Guardian, Харингтън говори за характеристика, предадена от баща му, която го е ужасила.

Кит Харингтън обсъжда своя син и неговата отличителна черта

Той предположи, че неговият младеж може да е придобил любовта му към светлината на прожекторите и хвалебствата, когато говори на сайта. Актьорът твърдеше, че като актьор той е бил параден, който жадува за внимание, което е довело до алкохолизма му. Когато последният сезон на Game of Thrones беше излъчен през 2019 г., Харингтън се записа в рехабилитационен център, за да потърси лечение за пристрастяването си. Той каза, че е излязъл на сцената и е бил аплодиран, което е предизвикало прилив на адреналин и кайф, но проблемът е, че не иска да слезе от нея. Кит Харингтън

За съжаление, актьорът смята, че детето му може да прилича на него.

Знаете ли, забелязах, че малкото ми дете се радва да получава аплодисменти. Той е син на двама актьори, така че ще го направи, нали? Но очаква аплодисменти за всичко, което прави. Това е ужасяващо както за мен, така и за Роуз. Има нещо общо с него. Мислех, че съм самохвалко, но той е същият, каза Харингтън. Актьорът е чист повече от три години и е благодарен, че е започнал рехабилитацията си, преди да роди детето си.

Кит Харингтън обсъжда родителството

Според нея, Харингтън е много по-заземен в наши дни и е фокусиран върху отглеждането на детето си. По време на интервю за Zuri Hall от Access Hollywood той обсъди майчинството. Той каза, че след като е чул какви ли не неща за родителството, все пак е бил стреснат от някои елементи от него. И двамата ти казват, и не ти казват. „Вижте, огромно е, това, през което ще преминете, е голямо“, казват всички. Няма начин да разберете, докато не се случи. Тогава осъзнаваш, „О, това продължава вечно“, отбеляза актьорът за родителството на дете.

Той продължи да казва, че да бъдеш баща е ангажимент за цял живот, който никога не свършва. Актьорът каза, че всеки ден става и се грижи за младия човек, знаейки, че са част от екип. Преди бяха само той и жена му, но сега бяха трима, с което трябваше да свикне. Независимо от това, той смяташе, че е прекрасно да вижда как детето му се развива и расте всеки ден.

Популярни Публикации