Майкъл Тревино- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Майкъл Тревино е актьор, известен най-вече с ролята си на Тайлър Локууд в сериала The Vampire Diaries на CW. Майкъл Тревино също се появи в епизодична роля в спин-оф сериала The Originals. По подобен начин той се появява в редица други телевизионни сериали, включително Charmed, Commander in Chief, Cold Case и CSI: Miami. Знайте всичко за Майкъл Тревино- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Тревино
Дата на раждане: 25 януари 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Джена Ушковиц
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло Размер на гърдите и бедрата (42 инча и 32 инча)
Родно място Монтебело, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност мексикански

Биография на Майкъл Тревино

Майкъл Тревино е роден в Монтебело, Калифорния, на 25 януари 1985 г. Той е на 35 години и е роден под зодия Водолей. Той е американски гражданин. Освен това пълното му име е Майкъл Антъни Тревино.

В момента имената на родителите му не са известни. По същия начин няма налична информация за неговите братя и сестри или други членове на семейството. Майка му, от друга страна, е от Сакатекас, Мексико, а баща му е роден от мексикански имигранти във Фресно, Калифорния. В резултат на това етническият му произход най-вероятно е мексикански.Майкъл беше интроверт през цялото си детство и остана срамежлив през по-голямата част от ученическите си години. Той беше интелигентен и ентусиазиран да изучава нови езици. Като цяло беше свястно дете като малък. Освен това родителите му се опитаха да го научат на родния си език, испански, и Майкъл се справяше доста добре за известно време. Въпреки това, тъй като родителите му станаха по-заети с работата си, той откри, че е трудно да се концентрира. Детегледачката, наета да се грижи за него, обаче не можела да общува на испански, което се оказало голямо разочарование за младия Майкъл.

По отношение на образованието и квалификациите му, училището и университетът, в които е учил, са неизвестни. Предвид възрастта му трябва да е завършил и гимназия, и висше. Освен ако не е отпаднал или е изоставил следдипломното си обучение.

Височина и тегло на Майкъл Тревино

Михале Тревино е висок 5 фута 9 инча и тежи 75 килограма. Другите му измервания на тялото включват 42-инчови гърди и 32-инчови бедра. По същия начин измерванията на бицепса и шията му са съответно 14,5 и 13,5 инча. Освен това той притежава мускулеста физика и красиво лице. По същия начин той има кафяви очи и кафява коса.

кариера

Майкъл Тревино започва да играе в гимназиални представления в късна младост. Той искаше да учи актьорско майсторство след гимназията. Той посещава „Playhouse West“, за да подобри актьорската си игра. Майкъл се явява на прослушване и получава няколко реклами, но не и филмови или телевизионни роли. Той изигра Тим Браузър в Summerland от 2005 г. Това даде тласък на кариерата му.

През 2005 г. Майкъл участва в три телевизионни програми. За първи път видян в Summerland, след това Charmed и Commander in Chief През 2006 г. той участва в телевизионния филм на Disney Cow Belles. Изпълнението на Майкъл като „Джаксън Мийд“ беше добре прието.

След това се появява в Cold Case, Without a Trace, Commander in Chief и Bones. Неговите роли обикновено бяха едноепизодни афери и той имаше проблеми с намирането на роли, които отразяваха таланта му. Той също се появява в Charmed и The Riches с второстепенни роли. Изпълненията му в Cane и 90210 получиха критично признание с течение на времето.

Кариерата на Майкъл тръгва нагоре през 2009 г., когато е избран за Дневниците на вампира. Той играе хибрида вампир-върколак Тайлър Локууд. Изпълнението на Майкъл доведе до подновяване на шоуто. Сериалът се превърна в едно от най-популярните и успешни американски телевизионни предавания. Това помогна на Майкъл да получи добри оферти.

Във Фабриката той играе Тад. Критици и фенове похвалиха изпълнението му. Майкъл повтори Тайлър в The Originals. Кратката му поява в този сериал му спечели похвали. Той беше първият голям герой от шоу в шоу.

През 2015 г. той и Нина Добрев напуснаха „Дневниците на вампира“, шокирайки феновете. Майкъл развенча слуховете в предаването. Той се появява в Sunset Park през 2016 г. Той се появява и в Out of Control.

Майкъл Тревино играе в Розуел, Ню Мексико.

Майкъл Тревино Нетна стойност през 2022 г

По отношение на приходите, Майкъл Тревино се оценява на нетна стойност от 4 милиона долара към октомври 2022 г . Основният му източник на доходи идва от актьорската му кариера.

Приятелка на Майкъл Тревино и срещи

Michale Trevino най-вероятно е необвързан в момента. Той е по-загрижен за актьорската си кариера, отколкото за романтична връзка. Той обаче беше замесен с актриса от Glee. Джена Ушковиц е нейното име. Те се срещаха от три години. За съжаление те го прекратиха. Вероятно затова Майкъл е необвързан.

Освен това имаше слух, че Майкъл Тревино се среща с колежката си от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев. Официално потвърждение за това обаче никога не е имало.

Популярни Публикации