Ашли Флауърс- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, брак, височина

Ашли Флауърс е известен американски водещ на подкаст, влиятелен човек в социалните медии, личност в Instagram и предприемач от Саут Бенд, Индиана. Тя е добре известна в индустрията с това, че е домакин на подкаст шоуто „Crime Junkie“, базирано на истински криминални истории.

Ашли Флауърс, според нейния профил в Instagram, също е основател на Audiochuck Podcast Network. Тя също така служи като главен изпълнителен директор на аудио част. Като подкастър, тя също е домакин на някои подходящи програми на тема престъпност. Освен това тя беше водеща на подкаста Supernaturals.

Според докладите, Ашли Флауърс ще бъде домакин на глобалното подкаст шоу, „International Infamy“, което ще дебютира на 15 юни 2021 г. Превъртете надолу, за да научите повече за популярния подкаст водещ „Ашли Флауърс“.Бързи факти

Пълно истинско име Ашли Флауърс.
Възраст (към 2020 г.) 31 години.
Професия Водещ на подкаст, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 19 декември 1989 г. (вторник).
Място на раждане Саут Бенд, Индиана, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Индианаполис, Индиана, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Държавен университет в Аризона.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.

Биография на Ашли Флауърс

Ашли Флауърс е роден във вторник, 19 декември 1989 г., в Саут Бенд, Индиана, САЩ. Тя е родена в традиционно християнско семейство.

Ашли Флауърс е на 31 години (към 2020 г.). Според източници тя е имала интерес през целия живот да разрешава неуредени случаи, да стане детектив и да играе мистериозни игри. Всяка година на 19 декември цветята празнуват нейния рожден ден.

Тя решава да преследва кариера в тази област в ранна възраст. Според източници Ашли Флауърс е получила бакалавърската си степен по биомедицински изследвания в държавния университет на Аризона.

След това тя продължи да работи като изследовател по генетика в университета Нотр Дам. Ашли Флауърс вече е добре познат водещ на подкаст с истински криминални предавания.

Ашли Флауърс е от бял кавказки етнос, според източници. Тя се придържа към християнската вяра. Ашли Флауърс е най-голямото дете на семейството, според източници. Бащата на Ашли (името не се споменава) е бизнесмен, според нейните профили в социалните медии.

Майка й, „Лиза Флауърс“, е майка, която си стои вкъщи. Тя има двама братя и сестри на име „Дейвид Флауърс“ (брат) и „Алиса Флауърс“ (сестра) (сестра).

Тя също така е публикувала множество снимки на себе си с братята и сестрите си и семейството си в акаунтите си в социалните медии.

  Ашли Флауърс

Височината на Ашли Флауърс (Източник: Instagram)

Ашли Флауърс Съпруг, брак

Цветя в момента живее щастливо със съпруга си в Индианаполис, Индиана. Според докладите Ашли Флауърс се омъжи за съпруга си „Ерик Худак“ на 31 декември 2017 г.

Нека ви кажа, че се срещат от 2012 г. Ашли Флауърс, от друга страна, не разкрива никаква информация за децата си. Тя обича да пътува до нови места със съпруга си.

кариера

Ашли Флауърс започва кариерата си като изследовател по генетика в университета Нотр Дам. По-късно тя и нейната приятелка от детството Брит Прават започват да водят различни подкаст предавания, базирани на истински криминални сериали. В крайна сметка тя реши да започне работа като домакин на подкаст.

Според Wikipedia Ашли Флауърс и Брит Прават започнаха да водят своето подкаст шоу, наречено „Криминален наркоман“. Премиерата на това шоу беше на 17 декември 2017 г. Сега „Криминален наркоман“ е добре известно подкаст шоу за истински криминални прояви. Тя също е работила със Spotify, за да хоства своя подкаст.

Ашли Флауърс Нет Уърт

Ашли Флауърс е също основател и главен изпълнителен директор на Audiochuck Podcast Network. Според Spotify цветята ще бъдат домакини на новия подкаст International Infamy на 15 юни 2021 г. Според източници Ашли Флауърс има нетна стойност от -6 милиона USD (приблизително) поради кариерата си.

Любопитни факти

  • Според източници Ашли Флауърс също е била домакин на няколко други подкасти като Murder Monday, RadioNOW 100.9 и други.
  • През 2021 г. тя също стартира подкаст Supernaturals в своята подкаст мрежа Audiochuck.
  • Ашли Флауърс беше обвинена в плагиатство през август 2019 г. и използване на съдържание на различни програми за своите подкаст предавания.
  • Ашли Флауърс обича да пие вино.

Популярни Публикации