Коя е Шони О’Нийл? Wiki, възраст, височина, кариера, съпруг, нетна стойност

Шони О'Нийл е талантлива и красива жена. Шони е добре позната по телевизията. Освен това прави филми и дава пари за добри каузи. Тя също е добре известна с това, че е бивша съпруга на бившия баскетболист Шакил О'Нийл.

Като изпълнителен продуцент на Basketball Wives и Basketball Wives LA по VH-1, тя е добре позната фигура в медиите в момента. Тя също е известна телевизионна личност и бизнесдама.

Бързи факти

Рождено име Va’Shaundya Карлет Нелсън
Родно място
Уичита Фолс, Тексас, Съединени щати
Рождена дата
27 ноември 1974 г
Нетна стойност
35 милиона долара
Професия
Изпълнителен продуцент
деца
Myles O'Neal, Shareef O'Neal, Amirah O'Neal, Me'arah O'Neal и Shaqir O'Neal

Шони О'Нийл Wiki

Шони О'Нийл е родена като Va’shaundya Karlette Nelson на 27 ноември 1974 г. в Уичита Фолс, Тексас, Съединените щати. Сега тя е на 47 години. Тя е родена в САЩ и има афро-американски корени.Шакил О’Нийл е нейният втори баща, а Лусил О’Нийл е нейната майка. Shareef O’Neal и Shaqir O’Neal са нейни полубратя, а Amirah O’Neal и Me’arah O’Neal са нейни полусестри. Тя отиде в Университета на Южна Калифорния, за да получи образованието си. След това, през 1997 г., тя получава дипломата си там.

кариера

Тя е продуцирала редица телевизионни предавания в хода на кариерата си в телевизионния и развлекателния бизнес. От 2010 г. до 2013 г. тя е продуцент на шоуто Basketball Wives. По същия начин от 2015 до 2016 г. тя е и изпълнителен продуцент на шоуто Basketball Wives LA. На следващата година тя се върна на работа в Basketball Wives като изпълнителен продуцент на шоуто.

През 2009 г. тя участва и в телевизионния филм The Love Shaq със съпруга си. От 2016 г. тя също прави шоуто Shaunie’s Home Court.

 Шони О.

Шони О'Нийл

Нетната стойност на Шони О’Нийл

Сега тя получава огромна заплата, а към 2022 г. нейното нетно състояние е 35 милиона долара към октомври 2022 г.

Височина и тегло на Шони О’Нийл

Тялото на Shaunie е около 36-27-37 инча дълго, широко и високо. Тя също е 143 паунда (65 кг). С височина 5 фута 11 инча Шони е висока. Косата й е кафяво-руса, а очите й са тъмнокафяви.

Съпруг Шони О’Нийл, брак

В момента Шони О’Нийл е необвързана . Дълго време беше омъжена за известния играч от НБА Шакил О’Нийл. Сватбата се състоя в хотел Бевърли Хилс на 26 декември 2002 г. Те бяха много близки и много се обичаха. Заедно те също имат четири деца. Shareef, Me'arah, Shaqir и Amirah O'Neal са техните имена. Бяха заедно, но понякога имаха любовна връзка. Тя подаде молба за развод през 2009 г., което беше тъжно. И на 11 май 2011 г. те се разделят. След като тя и Шакил се разделиха, тя започна да се среща с Марлон Йейтс.
Тя беше свързана с друг, преди да се омъжи. Тя има син на име Майлс Нелсън с него.

Популярни Публикации