Ето 5-те неизвестни факта за Ниси Наш

Спечелването на Еми актрисата и телевизионна личност Ниси Неш, наскоро представена като Гленда Кливланд в лимитирания сериал на Netflix Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, който беше излъчен по Netflix на 21 септември. Програмата, създадена от Райън Мърфи и Иън Бренън, се съсредоточава върху едноименния сериен убиец Джефри Дамър (изигран от Евън Питърс), чиито 13-годишни убийства започват през 1978 г. и са насочени предимно към цветнокожи хомосексуални мъже. Шоуто описва обстоятелствата, довели до раждането на прочутото „чудовище от Милуоки“, както и евентуалното му лишаване от свобода през 1991 г. Програмата се фокусира върху травматичните преживявания на жертвите на Дамер и представя събитието от гледна точка на тези жертви и съседите на Дамер.

Лицето на Niecy Nash Glenda Cleveland беше един от съседите на Dahmer, който беше сред първите, които заподозряха поведението му и го докладваха на полицията.

5 неща, които може би не знаете за Ниси Наш

1) Ниси Наш има диплома по драма от Калифорнийския държавен университет.

Не е изненадващо, че Ниси Наш е учила драма в Калифорнийския държавен университет, тъй като степента несъмнено й е помогнала да стане прекрасен актьор. Niecy Nash преди това разкри в интервю за Us Weekly:Когато бях на пет години, реших, че искам да бъда актьор, след като гледах актрисата Лола Фалана по телевизията.

Въпреки че започна кариерата си с резервации за авиокомпания, Неш бързо се издигна до участие в различни известни програми, включително комедийния сериал Reno 911!, Getting On и When They See Us.

  Ниси Неш

2) Наш има три деца, които са актьори.

Ниси Наш и първият й съпруг Дон Наш имат три деца. От 1994 г. до 2007 г. бракът им продължава 13 години. Трите им деца, Доминик, Дониел и Диа, са изпълнители в света на развлеченията. Доминик и Дониел Наш са включени в The Soul Man с майка си Наш. Дониел се е появявала и в ситкоми като Modern Family, Never Have I Ever и Grown-ish. Диа Наш се е появявала в различни сериали с майка си, включително Reno 911!, Claws и Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, в който тя играе Сандра Смит, дъщерята на героя на Наш Гленда Кливланд.

3) Ниси Неш и сегашната й съпруга също имат компания за дрехи.

Ниси Неш показа, че е бисексуална, когато се омъжи за певицата Джесика Бетс на зашеметяваща сватбена церемония през август 2020 г. Двамата се срещаха в тайна до деня на сватбата си, когато обявиха годежа си пред обществеността. Те бяха и първата двойка от един и същи пол, появила се на корицата на Essence. Неш и Бетс си сътрудничат за марка дрехи, която почита любовта и величието на чернокожите LGBTQ. Лейбълът „Betts of Both Worlds“ интегрира брачното им име и препратки към проекта, съчетаващ най-доброто от двамата.

4) Наш в момента пише втората си книга по съвет на Опра.

През 2013 г. Ниси Неш публикува книга за самопомощ „Трудно е да се бориш гол“. Найси призна на Кевин Фрейзър в интервю за Entertainment Tonight, че сега пише втора книга по съвета на Опра Уинфри. Тя каза също, че Уинфри (според слуховете почитателка на Неш) се е обърнала към нея за издаване на книга за нейната революционна любовна история с Джесика Бетс.

  Ниси Неш

5) Наш е помогнал на няколко групи с нестопанска цел.

Наш си сътрудничи с редица важни организации. Тя беше публичното лице на групата M.A.V.I.S. (Майки срещу насилието в училище). Майка й създава групата през 1993 г., след като по-малкият брат на Неш, Майкъл, е трагично убит при стрелба в училище същата година. Niecy помогна на майка си в управлението на M.A.V.I.S. докато не решиха да го затворят.

Тя също е била доброволец за благотворителни организации като Dress for Success и Американското дружество за борба с рака. Наш също помагаше на Уенди Ракел Робинсън, приятелка и колега актриса, в Robinson’s Amazing Grace Conservatory, център с нестопанска цел, който обучава и развива нови артисти в сценичните изкуства.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Niecy Nash (@niecynash1)

Популярни Публикации