Ашли Ляо- Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Ашли Ляо е талантлив млад американски актьор. Ашли Ляо стана международна известност като Лола в телевизионния сериал Фулър Хаус.

Бързи факти

Псевдоним Ашли
Пълно име Ашли Ляо
Професия актриса
Националност американски
Родно място Холивуд, Калифорния, Съединени щати
Зодия Паунд
Височина 5 фута 2 инча (1,57 метра)
Тегло 45 кг (99 фунта)
талия 23 инча
бедрата 32 инча
Тип тяло банан
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Нетна стойност 4 милиона долара

Биография на Ашли Ляо

Ашли Ляо е родена на 21 октомври 2001 г. и в момента живее в. Ляо е от Ориндж Каунти, Калифорния, и е Везни. По същия начин националността на Ашли е американка, но нейната етническа принадлежност е китайка. Тя е на 20 години.

Въпреки че не е разкрила много за членовете на семейството си, тя понякога публикува техни снимки в Instagram. Ляо също има брат, според нейния Instagram. По същия начин тя и семейството й имат куче на име Фейти.На петгодишна възраст този човек започва да участва в местни музикални театрални представления. Във втората си продукция тя получава ролята на Дороти.

Ашли Ляо Образование

Ашли Ляо посещава Saddleback College и получава асоциирана степен. Този човек получи 4.0 от този колеж. След това тя продължи да учи комуникация в UCLA.

Височина, тегло на Ашли Ляо

Ашли Ляо е висок приблизително 5 фута 2 инча или 1,57 метра и тежи приблизително 54 кг. По същия начин измерванията на тази млада актриса са 32-23-32 инча. Тази актриса също има тъмнокафяви очи и коса със същия тон.

 Ашли Ляо

Ашли Ляо (Източник: Instagram)

кариера

професионално, Ашли Ляо сама по себе си е опитна актриса. Тази актриса започва кариерата си в развлекателната индустрия като дете изпълнител в и. Оттогава Ляо се появи в и.

Освен това Ашли спечели ролята на Манди през 2016 г. Тази актриса също изобрази Лола Уонг в спин-офа на Тя играеше Лола за първите три сезона на шоуто. В допълнение, Liao беше надграден до редовен сериал за втория сезон на гореспоменатия сериал.

По същия начин Ляо се появи като Паркър Джао в първия сезон. След това, през 2019 г., Ляо се появи като по-млада версия на героя на актрисата Али Уонг. В допълнение, актрисата Ляо участва във филма като принцеса Елинор.

Освен това тази млада актриса изигра ролята на Симон в. Съвсем наскоро, през ноември 2021 г., беше разкрито, че тази актриса ще си сътрудничи с актьора Рос Бътлър във филма Това е кинематографична версия на едноименната книга на Абигейл Хинг Уен .

Нетната стойност на Ашли Ляо

Продължавайки напред, към октомври 2022 г. актрисата Ляо има нетна стойност от приблизително 4 милиона долара. Активното й участие в различни актьорски проекти и одобрения на марки е основният източник на приходи за тази млада актриса.

Ашли Ляо Гадже, Запознанства

Ашли Ляо най-вероятно е сама в момента. Младата актриса не е публикувала никакви публикации в социалните мрежи за личния си живот или романтични връзки. Медиите все още не са спекулирали с любовния живот и вероятните афери на Ляо.

Популярни Публикации