JustDustin- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Просто Дъстин е създател на съдържание за социални медии от Канада. JustDustin е създател на съдържание в YouTube, известен със своите екстремни DIY видеоклипове и експериментални шеги, които публикува в канала. По същия начин неговият канал в YouTube, „JustDustin“, има 4,51 милиона абонати. Научете повече за JustDustin Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Тегло, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Дъстин Уилсън
Дата на раждане: 09 декември 1992 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Канада
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Запознанства Корали
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Хейзъл Браун
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Twitter Дъстин Уилсън в Twitter
Youtube Дъстин Уилсън Youtube
Instagram Дъстин Уилсън Instagram

Възраст и ранен живот на JustDustin

Просто Дъстин е роден на 09 декември 1992 г. и сега е на 28. Цялото име на Дъстин Уилсън е Дъстин Уилсън, а зодията му е Стрелец. Дъстин е роден в Канада и има канадско гражданство. По същия начин, когато става въпрос за неговата етническа принадлежност и религия, той е кавказец и следва християнството. Дъстин, като личност в социалните медии, има сдържан характер и е предпазлив при споделянето на лична информация в медиите. По същия начин той не е разкрил никакви подробности за личния си живот пред пресата. Отново няма информация за неговите родители или братя и сестри в медиите.

По същия начин Дъстин не е разкрил много за детството си в медиите. Освен това, що се отнася до образованието му, Дъстин има диплома за колеж. Няма обаче информация за учебното заведение, което е завършил.Височина и тегло на JustDustin

Колко висок е JustDustin? Този очарователен YouTuber е висок 5 фута 8 инча (68 инча) и тежи приблизително 75 кг. Той обаче не е предоставил никаква информация за телесните си измервания, включително жизненоважни статистики. По отношение на външния вид той има светла кожа, светлокафява коса и лешникови очи.

  Просто Дъстин

JustDustin Height (Източник: Instagram)

кариера

Дъстин е създател на съдържание в YouTube и личност в социалните медии. Той е добре известен с екстремните DIY видеоклипове, които публикува в канала си в YouTube. По същия начин Дъстин публикува експерименти или шеги, включващи големи количества ежедневни предмети. Освен това песента му включва екстремни DIY видеоклипове, както и практични шеги. Отново той стартира своя канал „JustDustin“ на 16 август 2016 г. и вече има над 4,51 милиона абонати.

Нетна стойност на JustDustin 2022 г

Колко богат е JustDustin? Що се отнася до неговата нетна стойност и приходи, Дъстин е канадски YouTuber, известен със своя канал „JustDustin“. Той е добре известен със своите екстремни DIY видеоклипове и експериментални видеоклипове, които публикува в канала си в YouTube. Що се отнася до печалбите му, Дъстин е натрупал значително състояние и е придобил известност благодарение на кариерата си в YouTube. По същия начин, Нетната стойност на JustDustin се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г. В медиите обаче няма информация за стойността на активите му.

Състояние на връзката на JustDustin

С кого се среща JustDustin? Статусът на връзката на Дъстин е прав и той има връзка. Той има романтична връзка с Корали. Тя е моден модел с над 8,3 хиляди последователи в Instagram като @coraliescloset.

Популярни Публикации