Софи Мишел ASMR- Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже, Instagram

Софи Мишел ASMR е известна личност в социалните медии в Обединеното кралство. Софи Мишел е добре позната със страницата си SophieMichelle ASMR в YouTube, където използва автономна сензорна меридианна реакция (ASMR) влогинг за стимулиране и душевен мир. Научете повече за нетната стойност, възраст, биография, височина, гадже, националност, Instagram, кариера на Софи Мишел в ASMR

Бързи факти

Пълно име Софи Мишел
Дата на раждане 01 януари 1997 г
Възраст 25 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 10
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия Youtuber
Държава Англия
Семейно положение по отношение
Запознанства Матю Форан
Нетна стойност 349 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 60 кг
Родно място Манчестър
Националност британски
Религия християнството
баща Саймън
Майка Мишел
Братя и сестри Един (Джеймс)
Twitter Софи Мишел Twitter
Youtube Софи Мишел Youtube
Instagram Софи Мишел Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

SophieMichelle ASMR Възраст и ранен живот

Софи Мишел ASMR е a 25-годишен. Тя е родена в Манчестър, Англия, на 1 януари 1997 г. Нейната зодия е Козирог. По същия начин имената на родителите й са Мишел и Саймън. Тя е израснала в малко градче извън Манчестър, Англия. Има обаче малко материали относно нейните братя и сестри или образователна история.

Софи Мишел ASMR Височина и тегло

Колко висока е Софи Мишел ASMR? Тя е висока 5 фута 6 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 60 кг. Освен това, тя има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Какви са телесните измервания на SophieMichelle ASMR? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 32 B.  СофиМишел ASMR

Софи Мишел ASMR позира за снимка Източник: Instagram

Софи Мишел ASMR Нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Софи Мишел ASMR? Зашеметяващата и креативна SophieMichelle ASMR печели добре чрез работата си в YouTube. Видеоклиповете в YouTube са нейният основен източник на приходи. Към октомври 2022 г , се съобщава, че нетната стойност на Софи Мишел ASMR е около 9 000 долара въз основа на нейните публикации в YouTube.

Професионален живот и кариера

Що се отнася до техническата работа на SophieMichelle ASMR, тя стартира своя канал в YouTube на 8 ноември 2011 г. Тя беше част от групата за влогове на автономната сензорна меридианна реакция (ASMR) за стимулиране и душевен мир. Тя има повече от 500 хиляди последователи в канала си в YouTube. Освен влогове, тя също споделя статии за разопаковане и различни видеоклипове за личен външен вид. По същия начин тя и Gibi ASMR са звезди на YouTube, които са добре известни със своите ASMR материали. На 21 юни 2017 г. тя сподели първия си видеоклип, ASMR Потупване и боядисване на нокти (Плюс малко изтръпваща вода и пукащи звуци!). Тя също качва ASMR видео материал на страницата си в YouTube.

[ASMR] 4 ЧАСА ИНТЕНЗИВНИ тригери за сън, споделено на 31 януари 2019 г., е един от най-гледаните видеоклипове на нейния уебсайт. Този видеоклип е гледан 6 196 079 пъти. Сред другите й забележителни видеоклипове са 11 мощни тригера за SleepASMR, 11 мощни тригера за SleepASMR и 11 мощни тригера за SleepASMR. ASMR Позволете ми да ви хипнотизирам отблизо Personal Attention, [ASMR] 3 часа задействане на дълбок сън, [ASMR] Personal Attention, Getting you to Sleep и [ASMR] Ролева игра на учител по френски език – тихо казано. Тези видеоклипове са гледани милиони пъти.

Софи Мишел ASMR гадже и срещи

Кой е гаджето на Софи Мишел ASMR? Софи Мишел ASMR вече се среща с Матю Форън, според нейния статус на годеж. Все още не се е омъжила и няма деца. Всички те изглеждат много доволни един от друг. Освен това изглежда, че те развиват партньорството си по-нататък. Тя все още продължава да споделя сладки видеоклипове на тях заедно в Instagram. Тя все още има силна репутация. И никога не е била замесвана в политически акт или е била обект на слухове.

Също така, знайте за Нетна стойност на Кейт Елизабет, възраст, биография, височина, гадже

Популярни Публикации