Скот Менвил- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Скот Менвил е актьор от Съединените щати. Скот Менвил е добре известен с работата си като озвучаващ актьор в анимационни филми.

Бързи факти

Пълно име: Скот Менвил
Дата на раждане: 12 февруари 1971 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Водолей
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Родно място Малибу, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
баща Чък Менвил
Братя и сестри Чад Менвил

Биография на Скот Менвил

Скот Менвил е роден на 12 февруари 1971 г. Той също е на 51 години. Той е роден в Малибу, Калифорния, САЩ. Неговият астрологичен знак е Водолей. Освен това националността му е американска. Името на баща му също е Чък Менвил.

Професиите на родителите му все още не са публично достояние. Той има по-малък брат на име Чад Менвил. Чад Менвил работи като бизнесмен. И двамата са много подкрепящи и приятелски настроени един към друг. Освен това не е имало актуализации на образователната му квалификация.Придържа се към християнската вяра. В резултат на това той прекарва детството си щастливо с брат си и семейството си. Освен това няма информация за детството му.

Скот Менвил Височина, Тегло

Скот Менвил е висок 6 фута 0 инча (1,85 м). Той тежи приблизително 75 кг (165 фунта). Слаб е неговия тип тяло. Освен това той има лешников цвят на очите. В резултат на това той има плешива глава. Скот Менвил има приятно поведение и светла кожа. Има много добре поддържано тяло.

  Скот Менвил

Скот Менвил (Източник: Pinterest)

кариера

Първата му поява е в епизод на Scooby-Doo and Scrappy-Doo през 1979 г. В допълнение към озвучаването на Робин в анимационния сериал Teen Titans, той е най-известен с ролите си на Лойд Ървинг в Tales of Symphonia, Фреди Флинтстоун от Lennie Weinrib на The Flintstone Kids и Planeteers и Ma-Ti на Captain Planet.

В The New Adventures of Jonny Quest той озвучава Джони Куест, Кевин Френч в Mission Hill и Quicksilver в The Super Hero Squad Show. Менвил също е музикант. Той беше басист в рок групата Boy Hits Car от Южна Калифорния, преди да напусне през 2006 г. Групата издаде три албума, преди той да напусне през 2006 г. Скот Менвил беше един от първоначалните членове на групата.

В допълнение, Менвил се появява в роли без глас. Той играеше Кръчфийлд в „Ърнест отива на къмпинг“, а Дуейн, гаджето на Кими Гиблър, имаше повтарящи се роли в „Пълна къща“ и „Чудните години“ като най-добрия приятел на Уейн Уарт. По същия начин, в Batman: The Brave and the Bold, той озвучи Метаморфо, Джей Ти и Джими Джоунс в Бен 10 и отново играе ролята си на Робин в Teen Titans Go!

В допълнение, той изигра Артур в телевизионния сериал Втори шанс за компютъра на близнаците Гудуин и Кихав в анимационния телевизионен сериал на Disney XD The 7D през 2016 г. По-късно същата година той повтори ролята си на Дуейн във Фулър Хаус.

Скот Менвил Нет Уърт

Скот Менвил струва 1,5 милиона долара. Кариерата му на актьор му е осигурила комфортен живот. Може да си позволи да купува скъпи стоки и вещи за ежедневните си нужди. Той и семейството му живеят охолно и здравословно.

Скот Менвил Съпруга, брак

Скот Менвил в момента не се среща с никого. Според нашето проучване Скот Менвил вероятно е необвързан. Няма записи за предишни връзки на Скот Менвил. Въпреки това, поради опасенията си за поверителността, той вероятно ще запази личните си взаимоотношения. Освен това не се предоставя информация за неговите връзки или личен живот.

Освен това обича да чете, да снима, да учи, да сърфира в интернет и да пътува. Скот Менвил обича пъзел игри. В свободното си време обича да свири музика.

Популярни Публикации