Стейси Харис- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Стейси Харис е актьор, който се появява в стотици филми и телевизионни предавания. Стейси Харис е номинирана за наградата на New York Critics Circle Award и е участвала в пиеси на Бродуей.

Бързи факти

Пълно име: Стейси Харис
Дата на раждане: 26 юли 1918 г
Възраст: 103 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Дата на смъртта: 13 март 1973 г
Пол: Мъжки
Държава: Канада
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Голям дървен материал, Квебек
Националност канадски

Биография на Стейси Харис

Стейси Харис е роден на 26 юли 1918 г. в Биг Тимбър, Квебек, Канада. В резултат на това името му също е изписано неправилно, Стейси Харис. Няма други подробности за него, като семейния му произход, образование или детски живот.

Смъртта на Стейси Харис

На 13 март 1973 г. той умира от незаразна болест на 54-годишна възраст. В резултат на това той умира от привиден сърдечен удар в Лос Анджелис, Калифорния.Височина и тегло на Стейси Харис

Стейси Харис е добре изглеждаща и има перфектна физика. Освен това имаше черна коса и тъмнокафяви очи. Освен това няма подробности, свързани с измерванията на тялото на късните актьори.

  Стейси Харис

Стейси Харис (Източник: Pinterest)

кариера

Стейси Харис получава наградата на New York Critics Circle и участва в пет пиеси на Бродуей. Той също така се появява в предаването This is Your FBI на ABC Radio като агент Джим Тейлър. Стейси има точно такъв глас, от който се нуждая за тихия авторитет на специалния агент в моето шоу, каза Джери Дивайн на журналиста Джак О'Брайън през 1946 г. Освен това той е добър актьор и това е непобедима комбинация за радио. Продуцент и режисьор на шоуто е Джери Дивайн.

В резултат на това той се появява и като Батман в „Приключенията на Супермен“. Също така се появява в The Strange Romance of Evelyn Winters като Тед Блейдс. Той също така се появява в актьорския състав на Confession, Dragnet и Pepper Young’s Family. Трябва да се спомене, че той беше член на Destiny’s Trails и Frontier Gentleman. Той, от друга страна, играеше различни образи, повечето от които бяха злодеи. И беше видян в различни програми, произведени от Jack Webb's Mark VII Limited.

Нещо повече, той беше видян като Dragnet, Noah’s Ark, GE True, Adam-12 и Emergency!. Той се появи като гост в поредица от религиозни антологии Crossroads. В пътуването във времето от 1956 г. на антологичната поредица, озаглавена Man from 1997, той играе гангстер. Той играе ролята срещу Джеймс Гарнър и Чарлз Ръгълс. Освен това в епизода от 1958 г. The Man Who Waited той се появява като Уит Ласитър. Така това е детският уестърн сериал на NBC, Buckskin. Той се появява като гост като полковник Никълсън в епизода от 1959 г. A Night at Trapper’s Landing.

Продължавайки напред, той беше видян в трите синдикирани сериала, Whirlybirds. Докато в него също участва Кенет Тоби, шериф на Кочиз и маршал на САЩ. И той играе героя Ед Милър в епизода Мистерията на черния жребец. Това беше уестърн сериалът Frontier Doctor с участието на Рекс Алън. В криминалната драма на Дейвид Янсен, Ричард Даймънд, частен детектив, той беше видян в 2 епизода. През 1958 г. той изобразява Макс Боуен в „Конопеното дърво“.

По подобен начин през 1959 г. той е гледан като Абел Краудър в Rough Track to Payday. Следователно това е уестърн сериалът на CBS, Тексасецът, с участието на Рори Калхун. Той играе ролята на барабанист на име Крамър в епизода Fair Game през 1960 г. Това е уестърн сериалът на ABC, озаглавен The Rebel, с участието на Ник Адамс. Той играе ролята на жертвата на убийството Франк Къран в „Случаят на женения луносветец“ през 1958 г. По същия начин той е видян в 3 епизода на „Пери Мейсън“ на CBS.

Той също така беше видян в The Case of the Lost Last Act, The Case of the Crying Comedian. Той е видян да играе ролята на комарджия в телевизионния уестърн The Virginian в епизод през 1963 г. Сериалът е озаглавен If You Have Tears. Продължавайки напред, той изигра корумпирания и страхлив кмет Акерсън от Хелена, Тексас, през 1969 г. И това беше за епизода The Oldest Law от синдикирания телевизионен сериал, Death Valley Days. Освен това той беше домакин на Робърт Тейлър малко преди смъртта на самия Тейлър.

Докато популярният актьор Джим Дейвис играе полковник Уилям Г. През 1831-1912 г. Бътлър отмъщава на града, след като гражданите му отказват да разкрият убиеца на сина на Бътлър, Емет. Синът му загина от луд куршум при сбиване в салона. Затова той урежда железопътната линия Сан Антонио и Аранзас да заобиколи Хелена. По-късно той става седалище на правителството на окръг Карнес. Освен това Том Лоуел играе Емет Бътлър. По същия начин Тайлър Маквей беше избран за ролята на Парсън Блейк в този епизод. И нетната стойност на Стейси Харис все още не е разкрита.

Стейси Харис Съпруга, брак

Няма подробности дали Стейси Харис е била омъжена или не. Според източниците няма подробности, свързани с личния му живот. Освен това покойният актьор е предпочел да пази живота си далеч от медийното внимание.

Популярни Публикации