Джанис Хъф и Уорън Дауди Уийдинг, Брачен живот

Джанис Хъф е високо ценен и опитен синоптик. От 1996 г. тя е главен метеоролог в WNBC в Ню Йорк. През същата година тя се омъжи за съпруга си борсов анализатор Уорън Дауди. Сватбеният й ден беше важен и поради друга причина: беше годишнина от сватбата на родителите й.

Бързи факти

Пълно име Джанис Хъф
Дата на раждане 1 септември 1960 г
Възраст 60 годишен
Височина/колко висок?
N/A
Професия американски метеоролог
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 6 милиона долара

Джанис Хъф Нетуърт

Нетното състояние на Джанис Хъф е около 6 милиона долара към 2022 г.

Хъф познава съпруга си от деца

Дауди, метеорологът, познава сегашния си съпруг от дете. Тя беше на осем години, когато го срещна за първи път. В интервю от март 2010 г. за New Jersey Monthly Хъф разкри, че съпругът й живее в съседство със семейството й в Мористаун, Ню Джърси.В Ню Джърси се чувствам като у дома си. Съпругът ми е от Мористаун и аз съм израснала в съседство с него, каза тя. Ходехме да видим семейството ми през лятото. Така се запознах със съпруга си, когото познавам от осемгодишна възраст. Дауди, нейният съпруг, е с четири години по-млад от съпругата си, която в момента е на 60 години.

В продължение на почти 20 години двойката беше изолирана

Въпреки че Хъф и съпругът й се познават от деца, двойката не общува близо 20 години. На 17 март 2011 г. метеорологът каза пред New York Post, че е спряла да посещава семейството си в Мористаун след 1976 г.

 Джанис Хъф

Джанис Хъф

Но след това, от нищото, Дауди се свързва с нея и я кани на партито за рождения ден на сестра си през 1995 г. Те никога не са губили контакт след тази среща. Наречете го съдба или просто съвпадение, но те развиха чувства един към друг и оттогава са заедно.

Имаха коледна сватба

След само една година запознанства, влиятелната двойка се сгоди през март 1996 г. По-късно те закупиха дом в Денвил и го декорираха с помощта на Marshall Watson Interiors. Те също се преместиха заедно до октомври същата година.

Тогава Дауди обмисля да се ожени след известно време, но Хъф има други планове. Те размениха брачни обети през декември 1996 г., следвайки нейния пример. Сватбата беше планирана изцяло от метеоролога на WNBC в рамките на един уикенд. Той не искаше да чака и аз не исках. Така че планирах цялата ни сватба в рамките на един уикенд през 2003 г., каза тя пред New York Times.

Сватбеният им ден беше направен още по-специален, защото падна по време на коледния сезон и съвпадна с годишнината от сватбата на родителите на Хъф. Законно женената двойка все още е заедно и прекарва ваканциите си на Хаваите, които тя нарича втори дом.

Популярни Публикации