Мадина Милана- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Мадина от Милано е хип-хоп мениджър, продуцент и телевизионна личност от Съединените щати. Мадина Милана постигна статут на знаменитост, след като се утвърди като мениджър на таланти и стана близка приятелка с Уенди Уилямс. По същия начин Мадина се появи в няколко телевизионни предавания. Знайте всичко за Мадина Милана- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Мадина от Милано
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Продуцент, телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Братя и сестри 5 Барух Сантана, Елшама Сантана, Перикъл, Габриела и Зоуи Сантана

Биография на Мадина Милана

Мадина от Милано е випуск 1979г. Точната рождена дата на Мадина обаче не е публично достъпна. В момента Мадина е на 42 години. По същия начин Мадина е родена в Ню Джърси, Съединени американски щати. Мадина е американска гражданка.

По отношение на семейството на Мадина Милана, тя не е разкрила имената на родителите си. По отношение на братята и сестрите на Мадина, тя има петима и е най-голямата. По същия начин тримата й братя са Барух Сантана, Елшама Сантана и Перикъл Василаропулос.Габриела и Зоуи Сантана са нейни сестри. Освен това Мадина е израснала в Ню Джърси със своите братя и сестри. Американският хип-хоп мениджър в момента живее в Ню Йорк.

Мадина Милана не е разкрила никаква информация за своето образование или академична подготовка. От друга страна, Мадина се е записала в местна гимназия. Мадина посещава Общинския колеж Кингсбъро след завършването на гимназията. Мадина, от друга страна, напусна колежа, преди да се дипломира.

Височина и тегло

Мадина Милана е висока 5 фута 5 инча и тежи 56 килограма. Освен това измерванията на тялото й (гърди-талия-ханш) са 34-26-34. Американският хип-хоп мениджър е блондинка с черни очи.

кариера

Мадина от Милано започва кариерата си като социален директор в развлекателната индустрия. Освен това Мадина е натрупала опит в развлекателната сцена в Ню Йорк в области като актьорско майсторство, музика, театър и комедия. Мадина има няколко актьорски заслуги, включително епизодични роли в Закон и ред: SVU, Проектът Брустър и Горе в Харлем.

Мадина работи като кастинг режисьор в The Avengers, Tower Heist, Man on a Ledge и The Amazing Spider-Man 2. По същия начин Мадина придоби известност, след като беше избрана в популярното риалити шоу Growing Up Hip Hop.

Мадина също си сътрудничи с Академията в Ню Йорк. Освен това, с нарастването на популярността й в развлекателната индустрия, тя се сприятелява с Уенди Уилямс. През 2008 г. Мадина продуцира и шоуто на Уенди Уилям.

Нетната стойност на Мадина Милана през 2022 г

В момента Мадина Милана има нетна стойност от 1 милион долара към 2022 г. Милана не е получавала награди. По същия начин хип-хоп мениджърът натрупа значително богатство в хода на кариерата си.

 Инфографика за биография на Мадина Милана

Инфографика за биография на Мадина Милана

Мадина Милана Гадже и запознанства

Милана не е разкрила никаква информация за състоянието на връзката си. Въпреки това е безопасно да се предположи, че Мадина е необвързана в момента. Що се отнася до личния живот на Мадина, тя избягва скандали и противоречия. По същия начин американският хип-хоп мениджър поддържа безупречен онлайн профил.

Популярни Публикации