Майкъл Холт- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, националност, височина, кариера

-Майкъл Холт е добре позната личност в социалните медии в Съединените щати. Майкъл Холт е създател на съдържание в YouTube, който се фокусира основно върху видеоклипове за игри. Той има няколко канала в YouTube, посветени на различни игри като Roblox, Clash of Clans, Clash Royale и други. Научете повече за нетната стойност на Майкъл Холт, биография, възраст, съпруга, националност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Майкъл Холт
Дата на раждане: 29 юли 1987 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, геймър, инструктор по игри, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 юни 2018 г
Съпруга Рейчъл Холт
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Колумбия, Южна Каролина
Националност американски
Религия християнството
образование Южна Каролина-Колумбия
деца Един (син Калеб
Twitter Майкъл Холт в Twitter
Youtube Майкъл Холт Youtube
Instagram Майкъл Холт Instagram

Възраст и ранен живот на Майкъл Холт

Майкъл Холт е 35 години и е роден на 29 юли 1987 г. Неговата зодия е Лъв и той е роден в Колумбия, Южна Каролина. По-късно Майкъл се премести в Тексас, когато беше в пети клас. Майкъл не е разкрил нищо за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството.

Освен това Майкъл Холт прекара една година в университета на Западна Каролина в Тексас през 2006-07 г. По-късно се записва в Университета на Южна Каролина-Колумбия, където получава бакалавърска степен по дизайн и визуални комуникации през 2010 г.Височина и тегло на Майкъл Холт

Колко висок е Майкъл Холт? За съжаление, няма налична информация за измерванията на тялото на Майкъл Холт. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Майкъл, бицепсите, размерът на роклята, размерът на обувките и други измервания в момента не са налични. Има зелени очи и кафява коса.

  Майкъл Холт

Майкъл Холт (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Майкъл Холт

Що се отнася до професията, Майкъл Холт е професионален създател на YouTube съдържание. Майкъл работи като стажант в отдела за връзки с медиите на Университета на Южна Каролина от август 2008 г. до май 2011 г., преди да стане звезда на YouTube. През това време Майкъл работи и като асистент на студент в отдела за връзки с медиите в спорта на университета. Той също така служи като лидер на Young Life, преподавайки на ученици от гимназията за Исус.

Той също така се издига до позицията на директор по графичен дизайн в маркетингова фирма в Шарлот, Северна Каролина. Това беше преди напускането му от компанията през юли 2014 г., за да преследва YouTube на пълен работен ден.

Майкъл е добре известен и с канала си в YouTube GamingWithMolt, където публикува геймплей и стратегически видеоклипове за видеоигрите Clash Royale и Clash of Clans. В основния си канал в YouTube той има повече от 2,55 милиона абонати. Майкъл е доброволец като млад житейски лидер и ментор на деца като хоби.

Нетната стойност на Майкъл Холт

Колко е нетната стойност на Майкъл Холт? Преместване на, Нетното състояние на Майкъл Холт се оценява на между 1 милион и 5 милиона долара към 2021 г. Той прави по-голямата част от парите си от своите видеоклипове в YouTube.

Съпруга и брак на Майкъл Холт

Коя е съпругата на Майкъл Холт? Майкъл Холт е женен мъж, а Рейчъл е негова съпруга. Те се ожениха на 2 юни 2018 г. и имат син на име Калеб Лафай Холт. Кейлъб е роден на 18 февруари 2020 г. с тегло 6 фунта 14 унции и размери 20 инча.

По отношение на историята на връзката им, влюбените се срещнаха на 3 юни 2018 г. чрез приложение. В същия ден те стартираха поредицата „Една година в брака“, в която всеки ден в продължение на една година ще водят във влог за семейния си живот в техния канал за влогове. Люси и Мили, двете кученца на двойката, също са част от семейството. По отношение на предишни връзки, Майкъл преди това е имал връзка с момиче на име Линдзи в средата на 2015 г. и с друго момиче на име Лиз в средата на 2016 г. Той публикуваше видеоклипове с тях в канала си за влогове, но и двата пъти след раздялата изтри всичките си предишни видеоклипове.

Социална медия

По отношение на социалните медии, Майкъл Холт се присъедини към Twitter през юли 2013 г. и в момента има 221,5 хиляди последователи в своя @MOLT YT акаунт. Той също има акаунт в Instagram, наречен @michaelholt87. За допълнителна информация, моля свържете се с него на [имейл защитен]

По отношение на своето пътуване в YouTube Майкъл Холт е създал няколко канала от 2013 г. насам. На 24 май 2013 г. той стартира своя първи и основен канал, MOLT. Този канал преди беше известен като GAMINGwithMOLT. Michael има над 756,4 милиона гледания и 2,55 милиона абонати от създаването си.

Първото видео на този канал е озаглавено Clash of Clans Part 1 Great Day of Raiding. Той публикува това видео на 29 май 2013 г. и досега е получило над 87,6 хиляди гледания. По същия начин, най-популярният видеоклип в този канал е 20+ GIANT SKELETONS : Clash Royale: УДИВИТЕЛНА НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ! с повече от 7 милиона гледания

Други видеоклипове с повече от 5 милиона гледания включват 20+ ГИГАНТСКИ СКЕЛЕТА: Clash Royale: НЕВЕРОЯТНА НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ! и НАЙ-ЕВТИНАТА КОЛОДА В ИГРАТА :: 1.7 ЕЛИКСИР КОЛОДА ТРОЛ В Clash Royale! към момента на писане на тази биография, съответно с над 5,6 милиона и 5,4 милиона гледания. През 2018 г. той публикува и видео, озаглавено какво каза PewDiePie.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 7.
  2. Щастливият му камък е рубин.
  3. Щастливият му цвят е златен.

Също така, знайте за Нетна стойност на Аманда Фей, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации