Камил Уинбуш - Всичко, което трябва да знаете за нея

Камил Уинбуш е музикален изпълнител и актриса от Съединените щати. Тя стана известна, след като изигра Ванеса Томкинс в американската комедия „Шоуто на Бърни Мак“.

Бързи факти

Пълно име Камил Уинбуш
Първо име Камил
Фамилия Уинбуш
Дата на раждане 9 февруари 1990 г
Възраст 31 години
Професия Актриса и музикант
Националност американски
Град на раждане Кълвър Сити, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Антъни Уинбуш
Име на майката Алис Уинбуш
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
братя и сестри Трой Уинбуш
Филмография Шоуто на Бърни Мак, Тайният живот на американския тийнейджър, Хорът
Височина 158 см
нетна стойност 4,5 милиона долара

Родителите и тяхната връзка

Алис Уинбуш е името на майка й, а Антъни Уинбуш е на баща й. На 20 октомври 1983 г. двойката се жени след 36 години брак. Те все още са женени и имат прекрасен семеен живот заедно. Камил сподели сватбена снимка на родителите си на 33-ата им годишнина от сватбата на 20 октомври 2016 г. И двамата й родители са облечени в бяло. Баща й любящо и нежно държи новата си булка за ръка. Те са атрактивен дует в своите сватбени рокли.

  Камил Уинбуш

Камил Уинбуш (Източник: Google)Любовни авантюри

Тя беше свързана с много колеги, въпреки че никога не признаваше романтична връзка с тях. Тя се срещаше с Ник Денби, според много сведения. Той е модел и актьор от САЩ. Започват да се срещат през 2005 г., според запознати, и все още са заедно. Въпреки това Ник каза в интервю, че не се среща с Камил и че двамата са просто близки приятели, а не романтика. Освен това, тя се среща с Даниел Нгуен. Той е тенисист от Виетнам. Двойката започна да се среща през 2016 г., според докладите. Тя също не е потвърдила тази връзка.

Специален момент с нейната майка

Тя публикува много снимки на себе си с майка си в Instagram. На Деня на майката тя качи снимка на себе си като млада с майка си и я поздрави с прекрасен коментар. „Тя няма да забележи това…“ Майката и дъщерята изглеждат зашеметяващи на кадъра, особено с очарователните си усмивки.

  Камил Уинбуш

Камил Уинбуш (Източник: Google)

Нетната стойност на Камил Уинбуш през 2022 г

Тя печели много пари и има много пари в банковата си сметка. Към октомври 2022 г. Камил Уинбуш има нетна стойност от 4,5 милиона долара. Тя може да спечели толкова пари чрез дългата си актьорска кариера. От 1994 г. тя се занимава с професионална актьорска кариера. Тя се превъплъщава в Луси Уилкс в телевизионния сериал „Viper“. Тя е получила няколко важни награди, включително Image Awards, Young Artist Awards и други.

Досега тя участва в редица телевизионни предавания. Някои от нейните телевизионни предавания, заедно с рейтингите им в IMDb и TV.com. Тя изигра Ванеса Томкинс в американската комедия „Шоуто на Бърни Мак“. Тя има рейтинг 6,9 в IMDb и 8,2 в TV.com. Тя изигра Лорън Трейси в „Тайният живот на американския тийнейджър“, американски юношески драматичен сериал.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 9 февруари 1990 г. в Кълвър Сити, Калифорния, САЩ.
  • Нейната националност е американска.
  • Тя е висока 5 фута 3 инча.
  • Трой Уинбуш е неин единствен брат и сестра.
  • На десетгодишна възраст тя участва в състезание по гимнастика.

Популярни Публикации