Всичко, което трябва да знаете за Уинстън Елба, син на Идрис Елба

Уинстън Елба е син на Идрис Елба, актьор, певец, DJ, рапър и писател.

Бързи факти

Пълно име Уинстън Елба
Първо име Уинстън
Фамилия Елба
Дата на раждане април 2014 г
Възраст 7 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Идрис Елба
Баща професия Английски актьор, писател, продуцент, рапър, певец, автор на песни и DJ
Име на майката Найяна Гарт
Професия майка Британски гримьор
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Исан Елба

Идрис Елба, баща му

Идрис Елба е роден на 6 септември 1972 г. в Хакни, Лондон, Англия като Идриса Акуна Елба. Уинстън Елба, който е работил във фабриката на Ford Dagenham, и Ив Елба са негови родители. Той е най-известен с превъплъщението си в ролята на Стрингър Бел в „The Wire“, криминален трилър. Занимава се с изяви още от началното училище.

  Уинстън Елба

Уинстън Елба (Източник: google)Майка му

Найяна Гарт е името на майка му. Тя е известен английски гримьор. Според докладите тя е родена през 1987 г., въпреки че действителната й рождена дата не е посочена на нейните уики страници. Тя стана известна благодарение на любовната си връзка с Идрис Ебла. Не е ясно какво е семейното й положение.

Афера между родители

Идрис излизаше с много жени след развода си с тогавашната му съпруга Соня Никол Хамлин през 2006 г., който продължи само четири месеца. След няколко години той се запознава с Найяна Гарт, с която започва да се среща през 2012 г. и става публичен в началото на 2013 г. През август 2013 г. тя забременява с първото си дете. Двойката беше видяна заедно на различни места. През 2014 г. двамата присъстваха заедно на 71-те награди 'Златен глобус'. Тогава тя беше бременна и бебешката й издутина се виждаше през черната й рокля. Тя беше зашеметяваща с бащата на детето си.

Родителите са разведени

Те живееха блажено любовния си живот заедно с детето си в къщата им в Лондон след раждането на сина им. Двамата внезапно прекратиха романса си през февруари 2016 г. Многобройните му неблагоразумия са причината за раздялата им. По това време беше съобщено, че той е бил видян да излиза със супермодела Наоми Кембъл в Ню Йорк. Тя беше толкова отдадена на тяхната любовна връзка и новината беше сърцераздирателна за нея. Двамата приключиха приятелски връзката си заради 22-месечното си дете. След като се разделиха, Идрис се премести от апартамента им в съседен апартамент.

Баща му се оженил.

Баща му е съпруг и родител на две деца. На 26 април 2019 г. той се жени за Сабрина Доуре в Маракеш. Нейната националност е сомалийско-канадска. Те започнаха да се срещат през 2017 г. и се сгодиха на 10 февруари 2018 г. Все още не са имали деца заедно. Двойката все още е женена и се наслаждава на живота си заедно. В момента и двамата членове на брака са дали положителен тест за COVID-19 през 2020 г. и са държани в изолация.

  Уинстън Елба

Уинстън Елба (Източник: google)

Неговият очарователен момент с баща му

Идрис е прекрасен баща. Той никога не пропуска възможността да прекара качествено време с децата си. Когато излизаха, често го виждаха да носи Уинстън на рамото си. Уинстън също изглеждаше доволен и спокоен на рамото на баща си. Когато се разхождат или отиват на екскурзия, баща му винаги го държи за ръка. На 28 април 2018 г. двойката баща-син позира за снимка по време на E-Prix 2018 в Париж, Франция. Уинстън седеше на рамото на баща си, носейки бяла каубойска шапка и черно сако.

Нетна стойност

Той е твърде млад, за да има нетна стойност или доход. аз дрис, баща му, има нетно състояние от 25 милиона долара към 2021 г и голям доход. Той е натрупал тази сума пари чрез разнообразната си професия като актьор, продуцент, композитор, рапър и DJ. Досега той участва в редица филми и телевизионни предавания. Той също така работи с глас зад кадър. Той е издал редица микстейпове, сингли и EP-та, всички от които са допринесли за неговия успех.

Някои от неговите филми, заедно с техните бюджети и касови сборове, са включени по-долу. В криминалния трилър 'Американски гангстер' той играе ролята на Танго. Общият бюджет на този филм и събирането на бокс офиси бяха съответно 100 милиона и 266,5 милиона. В биографичния филм „Mandela: Long Walk to Freedom“ той изобразява Нелсън Мандела. Общият бюджет на филма е 35 милиона долара, а касовите приходи са 27,3 милиона долара. В научнофантастичния филм „Прометей“ той изигра героя на Янек. Общият бюджет на този филм и събирането на касови приходи са съответно 120-130 милиона и 403,4 милиона.

Любопитни факти

  • Роден е в Обединеното кралство през 2014 г. През април празнува рожден ден.
  • Той е британски гражданин.
  • Той е кръстен на дядо си, починал през 2013 г.
  • От първия брак на баща си, Ким Норгаард, той има една полусестра, Исан Ебла.

Популярни Публикации