Бащата на Даниел Марк Котън е благодарен на UAMS NICU Арканзас за спасяването на живота на Даниел

Даниел Марк Котън е син на Том Котън, американски ветеран войник и политик, и Анна Пекам, американски адвокат.

Бързи факти

Пълно име Даниел Марк Котън
Първо име Даниел
Презиме Марк
Фамилия Памук
Дата на раждане 7 декември 2016 г
Възраст Четири години
Професия дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Арканзас
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Том Котън
Баща професия Американски ветеран военен и политик
Име на майката Анна Пекам
Професия майка американски адвокат
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Стрелец

Том Котън е благодарен на UAMS NICU в Арканзас за спасяването на живота на Даниел

Даниел е роден преждевременно на 37 седмица и веднага е преместен в отделението за интензивно лечение на новородени (NICU). Белите му дробове бяха незрели и той страдаше от респираторен дистрес синдром. Имаше усложнения, но специалното лечение, осигурено от болница UAMS, заедно с иновативната технология, повлияха за възстановяването му до здравословно състояние. В резултат на това Том Котън е благодарен на UAMS NICU в Арканзас за спасяването на живота на Даниел и поздравява персонала на UAMS за работата им с преждевременно родени новородени.

  Даниел Марк Котън

Даниел Марк Котън (Източник: Google)Том и съпругата му трябваше да преминат през труден момент, за да имат Даниел.

Даниел, Том и съпругата му трябва да са преживели труден период. Преди и след раждането на Даниел имаше предизвикателства. Майка му страдаше от холестаза, чернодробно заболяване. Тя трябваше да роди Даниел и себе си на 37 седмица от бременността, за да спаси Даниел и себе си. След това Даниел страдаше от неразвит черен дроб и беше подложен на лечение с повърхностно активно вещество, създадено от March of Dimes, финансирана изследователска група.

Даниел беше добре дошъл на тази планета две години след сватбата на родителите си.

Даниел пристигна на нашата планета на 7 декември 2016 г., две години след сватбата на родителите си през март 2014 г. Двойката се сдоби с първото си дете година преди това.

Братът и сестрата на Даниел обявиха, че статусът му идва скоро

Габриел Котън, по-големият брат на Даниел, е роден през април 2015 г. във Вашингтон. Братът на Даниел разгласи предстоящото си пристигане в социалните мрежи на родителите си. Той нарисува картина с надпис „Получавам по-малък брат или сестра за Коледа“ и я публикува в социалните медии.

  Даниел Марк Котън

Даниел Марк Котън (Източник: Google)

Нетна стойност

Няма налична информация за нетната му стойност. Нетното състояние на баща му се оценява на между 50 и 100 милиона долара към октомври 2022 г. докато нетната стойност на майка му е между - милиона. Баща му прекарва десетилетия в армията на Съединените щати. Той служи в редовната армия на Съединените щати от 2005 до 2009 г. и след това в резерв от 2010 до 2013 г.

Баща му е завършил дисертация в Харвард върху федералистките документи. Той каза, че основателите са били прави да не се доверяват на демократичната система, тъй като хората са алчни, импулсивни и тесногръди, както той ги описва. Том също е работил като чиновник в Апелативния съд на Съединените щати, преди да започне частна практика, за да изплати дълговете си в колежа. След това се записва в армията. Даниел беше командир на взвод от 101-ва въздушнодесантна дивизия. Той също е служил като капитан в Афганистан, получавайки бронзова звезда за усилията си.

Любопитни факти

  • Той има един по-голям брат, Габриел Котън, който ще бъде на пет години през 2020 г.
  • Авис Котън и Томас Леонард Котън са негови баба и дядо.

Популярни Публикации