Chevel Shepherd - възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Chevel Shepherd е известна американска певица, родом от Фармингтън, Ню Мексико. Chevel Shepherd стана известна в резултат на невероятния си певчески талант в шоуто за таланти The Voice. Научете повече за нетната стойност на Chevel Shepherd, биография, възраст, националност, гадже, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Chevel Shepherd
Дата на раждане: 18 юни 2002 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: певица
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Нетна стойност 250 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 32-26-35
Родно място Фармингтън, Ню Мексико
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия във Фармингтън.
Братя и сестри Никола Шепърд
Twitter Chevel Shepherd Twitter
Instagram Chevel Shepherd Instagram
IMDB Chevel Shepherd IMDB
Седмица Chevel Shepherd Wiki

Биография на Chevel Shepherd

Chevel Shepherd беше роден на 18 юни 2002 г. във Фармингтън, Ню Мексико, САЩ. Тя е родена под знака на Близнаци. Чевел също е роден в кавказко семейство. Никълъс Шепърд е неин брат. Брат й е член на националната армия. По същия начин баща й, Gator Shepherd, е експерт по модификации на велосипеди и превозни средства.

От друга страна, в момента няма налична информация за името на майката на Човел. Шевел не е разкрила имената на родителите си; ние ще актуализираме нашата база данни веднага щом тя го направи. Чевел е израснал в Ню Мексико. По същия начин, що се отнася до нейното образование, Chevel е абитуриентка в гимназия Farmington.

Височина и тегло на Chevel Shepherd

Колко висок е Chevel Shepherd? Победителката в The Voice има много атрактивно и добре оформено тяло. Chevel е висок приблизително 5 фута и 2 инча. Chevel също има телесно тегло от около 50 kg (110 lbs). Шепърд също тренира редовно, за да поддържа тялото си във форма. Размерите на тялото на Шепърд са приблизително 32-26-35. По същия начин Chevel носи сутиен 32A и обувки с номер шест. Тя също има завладяващи океански сини очи и зашеметяваща тъмнокафява коса.

  Chevel Shepherd

Chevel Shepherd (Източник: Instagram)

Chevel Shepherd Професионална кариера

По отношение на нетната стойност, Chevel Shepherd е добре познат американски певец, който идва от Фармингтън, Ню Мексико. Chevel Shepherd стана известна в резултат на невероятния си певчески талант в шоуто за таланти The Voice. Освен това Chevel се състезава и спечели шоуто през 2018 г. Shepherd получи възможността да издаде първия си сингъл, „Broken Hearts“, след като спечели The Voice. Chevel, в допълнение към пеенето, работи като актьор във филма от 2020 г. „Wildfire“, играейки ролята на „Samantha Nichols“.

Чевел успява да спечели цялата слава и любов, с които хората я обсипват на 16-годишна възраст. Шепърд работи върху няколко песни, след като спечели 15-ия сезон на „The Voice“, включително „If I Die, Young,“ Изглеждаш толкова добре в любовта“ и „Пътуващ войник“. Шепърд също е млад талант със страхотен хипнотизиращ глас и вечна красота.

Нетната стойност на Chevel Shepherd

Колко е нетната стойност на Chevel Shepherd? Основният източник на доходи на Шевел е пеенето и актьорството. Нетното състояние на Chevel се оценява на около 250 хиляди долара към 2021 г , според източници.

Състояние на връзка с Chevel Shepherd

С кого се среща Chevel Shepherd? Що се отнася до връзките, 18-годишната овчарка в момента е необвързана. Shepherd в момента не се среща с никого. Освен това тя е по-загрижена за обучението и кариерата си, отколкото за връзките. Освен това няма допълнителна информация за нейната история на запознанства.

Социална медия

Що се отнася до присъствието в социалните медии, Chevel е доста активен. Shepherd има официални акаунти в Instagram и Twitter. Шел, от друга страна, има повече от 141 хиляди последователи в Instagram. Акаунтът на Shepherd в Twitter има повече от 32 хиляди последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 10.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така знайте за Нетна стойност на Мелъди Нафари, биография, възраст, височина, гадже

Популярни Публикации