Лола Грейс Консуелос- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера

Лола Грейс Консуелос е известен член на семейството на американска знаменитост, музикант, певец, влиятелен човек в социалните медии, телевизионна личност и бизнесдама от Манхатън, Ню Йорк.

Бързи факти

Пълно истинско име Лола Грейс Консуелос.
Известно име Лола Консуелос.
Дата на раждане 16 юни 2001 г. (събота).
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Място на раждане Манхатън, Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес Манхатън, Ню Йорк, САЩ.
Професия Певец, музикант, член на семейството на знаменитост, телевизионна личност и предприемач.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесен (латински, италиански и ирландски произход).
Зодия Зодия Близнаци.
образование Завършвам.
Училище/Колеж 1. Училище по изкуства Tisch на Нюйоркския университет.
2. Институт за звукозаписна музика Клайв Дейвис.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Лола Грейс Консуелос

Лола Грейс Консуелос е родена в Манхатън, Ню Йорк, на 16 юни 2001 г . Тя е родена в известно семейство. Тя е на 20 години, и тя е вярваща християнка. Лола посещава училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет, след като израства в богата атмосфера. Тя също така е посещавала Института за звукозаписна музика Клайв Дейвис, според докладите, за да научи повече за музиката. Лола Грейс Консуелос е пълното й име; тя обаче е по-известна като Лола Консуелос.

Височина и тегло на Лола Грейс Консуелос

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Лола Грейс Консуелос

Лола Грейс Консуелос

Нетната стойност на Лола Грейс Консуелос

Колко е нетната стойност на Лола Грейс Консуелос? Лола печели солидно от кариерата си. Музикалните й начинания са другият й източник на доходи. Нетната стойност на Лола се оценява на между – милиона USD (прибл.) от октомври 2022 г. Consuelos има привилегировано съществуване като Starkid.

кариера

Лола Грейс Консуелос е завършен музикант. Тя посещава Института за звукозаписна музика Клайв Дейвис. Лола също си сътрудничи с редица известни хора. Лола също участва в различни телевизионни риалити сериали. През 2016 г. тя направи своя телевизионен дебют. Първата й телевизионна изява като участник беше в програмата на CNN Heroes: An All-Star Tribute. Лола Грейс и нейната майка също са били на живо с Кели и Райън (телевизионно шоу). Това прекрасно момиче се концентрира върху работата си в развлекателната индустрия.

Лола Грейс Консуелос Гадже и срещи

С кого се среща Лола Грейс Консуелос? Лола Консуелос е сгодена за дългогодишния си любовник Тарек Фахми. Според сведенията Тарек и Лола се познават от гимназията. Лола участва и в Prom Night Party с Тарек през 2018 и 2019 г. Тарек е YouTuber, който притежава собствен канал, TF Squared. Той е от египетски произход, според сметки. Тарек също има силна връзка с родителите на Лола. Той се е появявал и на други семейни поводи на Лола. Консуелос често публикува снимки на себе си и Тарек в социалните медии.

Популярни Публикации