Катрин Кранхолд- Нетна стойност, Wiki, възраст, съпруг, брак, височина

Катрин Кранхолд е известен американски журналист, репортер, писател, писател и предприемач. Катрин е известна в страната с работата си като репортер и журналист в известни медийни компании като Public Integrity, Billboard, Huff Post и други.

Освен това е работила като специалист по комуникации и репортер за няколко други медийни организации. Освен това Катрин Кранхолд е добре известна в страната като съпругата на Лиза Бейн.

Бързи факти

Пълно истинско име Катрин Кранхолд.
Възраст (към 2020 г.) 61 години.
Професия Журналист, писател, репортер и предприемач.
Дата на раждане 17 декември 1959 г. (четвъртък).
Място на раждане Съединените американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Магистри по журналистика.
Алма матер Университетът на Мисури-Колумбия.
Университетът на Южна Калифорния.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.

Биография на Катрин Кранхолд

Катрин Кранхолд, известна американска журналистка, е родена на родителите си в четвъртък, 17 декември 1959 г., в Съединените американски щати. Според източници тя е израснала на източното и западното крайбрежие на Съединените щати.Според източници Катрин Кранхолд е на около 61 години (към 2020 г.). Всяка година на 17 декември Катрин празнува своя рожден ден. Кранхолд завършва обучението си в Университета на Мисури-Колумбия, според нейния профил в LinkedIn.

Катрин Кранхолд е видна американска журналистка и писателка днес. От малка има силен интерес към журналистиката. Ето защо тя следва магистърска степен по журналистика в Университета на Южна Калифорния. След това започва работа като репортер и журналист за известни новинарски организации.

Катрин Кранхолд е от бял кавказки етнос. Тя се придържа към християнската вяра. Зодията на Кетрин е Стрелец, според датата на нейното раждане.

Няма налична точна информация за нейните родители или братя и сестри. Според съобщения в медиите Лестър Кранхолд, Дороти Кранхолд и Стив Кранхолд са сред членовете на семейството на Катрин Кранхолд.

  Катрин Кранхолд

Катрин Кранхолд (Източник: Twitter)

Катрин Кранхолд Съпруг, брак

Тя е добре известна в цялата страна като съпругата на „Лиза Бейнз“. Според източници Кетрин и Лиза се срещат от 2014 г.

Тя се омъжи за съпругата си „Лиза Бейнз“ през 2017 г. в кметството, след като се срещаше дълго време. Според източници двойката не е имала деца. Живееха добре в Лос Анджелис.

кариера

Катрин Кранхолд започва професионалната си журналистическа кариера през 1986 г. Започва кариерата си като репортер на пълен работен ден в The Hartford Courant. Тя работи там десет години, преди да напусне.

След това Кранхолд работи като репортер в The Wall Street Journal Media Company. Катрин работи за The Wall Street Journal в продължение на 11 години и десет месеца, от август 1996 г. до май 2008 г. Тя започва работа като специалист по комуникации през юни 2008 г.

Катрин Кранхолд Нетна стойност

Катрин Кранхолд в момента работи като журналист на пълен работен ден за Center for Public Integrity, Billboard и HuffPost. Според източниците Катрин си е изкарвала добре като журналист. Нетното състояние на Катрин Кранхолд се оценява на между -6 милиона USD (приблизително).

Любопитни факти

  • Тя също работи като писател и писател.
  • Според източници тя също е написала няколко статии за списания.
  • Катрин също е работила като репортер за General Electric Co.
  • Кранхолд, писател, е и автор на антитръстовия процес на Christie’s и Sotheby’s.

Популярни Публикации