Матилда Луц - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Матилда Луц , италианско-американски модел и актриса, е най-известна с ролите си във филмите на ужасите 'Пръстени' и екшън трилъра 'Отмъщението'. Тя се е появявала на кориците на много списания, включително 'Glamour Italia' и 'Teen Vogue'. В момента тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Матилда Луц

Бързи факти

Истинско име Матилда Луц
Псевдоним Матилда
Известен като Модел
Възраст 27
рожден ден 28 януари 1992 г
Родно място Милано, Италия
Знак за раждане Водолей
Националност Италиански
Етническа принадлежност Италиански
Религия ЧЕ
Височина 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 56 кг
Измервания на тялото 34-25-35 инча
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 7 (Великобритания)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1 милион долара

Коя е Матилда Луц? Биография и националност

Матилда Лут z, модел на „Teen Vogue“, е роден на 28 януари 1992 г. в Милано, Италия. Матилда Анна Ингрид Луц е пълното й име. Нейните родители и братя и сестри я отгледаха в Милано. Тя е дъщеря на бившия моден модел Мария Личи (майка) и модния фотограф Елистън Луц (баща). Мартин Пери Лутц и Алексей Луц са двамата й братя.

Детство и образование на Матилда Луц

Матилда също е италианско-американска гражданка. Нейната вяра е християнството. Тя е от кавказката бяла етническа принадлежност. Мечтае да бъде актриса и модел. Освен това тя е завършила, но името на нейния колеж все още не е налично. Ние ще ви предоставим точна информация!Колко висока е Матилда Луц? Височина, тегло, възраст

Матилда Луц, модел на 'Glamour Italia', е на 27 години. Нейната зодия е Водолей. Матилда, от друга страна, е висока 5 фута 7 инча. Тя тежи 56 килограма. Косата й е кестенява, а очите й са сини, което я прави зашеметяваща.

Измерванията на тялото на Матилда са 34-25-35 инча и тя има стройна конструкция. Тя носи обувки номер 7 (UK). Размерът на роклята й обаче все още не е наличен. Матилда, със своята прекрасна фигура и добър външен вид, привлича много внимание. Тя поддържа тялото си във форма, като спортува и яде питателна диета.

Височината на Матилда Луц (Гети изображения)

За кого се омъжи Матилда Луц? Връзка и дела

Матилда, моделът за „In Style UK“, е омъжена. На 14 май 2018 г. тя се омъжи за Ричард (Кевин Янсенс). Двойката се срещаше дълго време. Говори се, че Матилда е бременна.

Как Матилда Лутц преследва кариерата си? Професионален живот

Матилда, 27-годишен модел, започва актьорската си кариера през 2013 г. с телевизионния сериал „Crossing Lines“, в който играе Анджела Конти. Тя се появява на кориците на няколко списания, включително „Glamour Italia“ през 2015 г. и „Glamour Italia“ през 2017 г. Матилда е работила по множество редакционни статии, включително Vanity Fair Italia през 2015 г., Teen Vogue през 2015 г., In Style UK през 2016 г., W Списание и др. По същия начин тя се появи в рекламата на „Emporio Armani“ през 2016 г. През 2016 г. тя дефилира на пистата за „Пролетната колекция на Миу Миу“ като моден модел.

Матилда беше добре известна и с ролята си на Франческа във филма „Петото колело“ от 2013 г. След това тя се появи в редица филми, включително „Somewhere Beautiful“ през 2014 г. като Nanny, „Mi chiamo Maya“ през 2015 г. като Ники / Мая, „L'Universale“ през 2016 г., като Алис, „Лято“ през 2016 г. като Мария, „Пръстени“ през 2017 г., като Джулия, и „Отмъщението“ през 2017 г. По подобен начин през 2018 г. тя се появява в късометражния филм „Меган“, в който тя играе Меган Полсън. През 2019 г. тя участва в ролята на Кейти във филма „The Divorce Party“.

Матилда също се появява в телевизионни сериали като „Fuoriclasse“ през 2014-15 г. като Барбара Пинайдер, „Медичи: Господарите на Флоренция“ през 2016 г. като Симонета Веспучи и „Медичи: Великолепният – част I“ през 2018 г.

Нетната стойност на Матилда Луц 2022 г

Колко е нетната стойност на Матилда Луц? Матилда, моделът на пистата за пролетната колекция на Miu Miu, изкарва прехраната си от професионалната си кариера. Във филми и телевизионни предавания нейната заплата варира от 16 000 до 18 000 долара на епизод. Тя е един от най-богатите модели в индустрията. Нетното състояние на Лутц се оценява на около 1 милион долара към 2022 г.

Социална медия

Матилда, световноизвестният модел, е активна в социалните мрежи. Тя стана известна чрез работата си със списание, модни ревюта, телевизионни сериали и филми. Матилда има голям брой фенове и последователи в профила си в социалните мрежи. Тя е активна в Instagram, Facebook и Twitter.

Факти

  1. Тя е омъжена.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Щастливият й цвят е син.

Популярни Публикации