Лия Джефрис - Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, гадже, нетна стойност, кариера

Лия Джефрис (родена на 25 септември 2009 г.; възраст 12) е 12-годишна американска актриса, модел и артист от Детройт, Мичиган. Тя е добре известна с ролите си във филми като Beast (2022), Percy Jackson and the Olympians и Rel (2018). Нека ви кажа, Лия работи в индустрията от петгодишна възраст. Младите таланти изминаха дълъг път и получиха много внимание.

Талантливата актриса е в светлината на прожекторите, откакто е избрана за ролята на Анабет Чейс в телевизионния сериал Пърси Джаксън и Олимпийците. Феновете очакват с нетърпение да я видят в тази роля. Премиерата на шоуто е планирана за 2023 г.

Според съобщенията Рик Риърдън, авторът на Пърси Джаксън, защити младата актриса Лия Джефрис, след като тя получи критики за избора си на Анабет Чейс. Уокър Скобел като Пърси Джаксън, Лия Джефрис като Анабет Чейс, Арян Симхадри като Гроувър Ъндърууд и други допълват звездния актьорски състав на сериала.Бързи факти

Пълно истинско име Лия С. Джефрис, Лия Сава Джефрис.
Познат като Лия Джефрис.
Националност Американски.
Дата на раждане 25 септември 2009 г.
Възраст (към 2020 г.) на 12 години.
Религия християнството.
Професия Модел, актриса, социален активист и звезда в социалните медии.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Място на раждане Детройт, Мичиган, Съединени американски щати.
Сексуалност Направо
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Паунд.
образование Изучаване.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Тегло (прибл.) В килограми: 30-34 кг.
В паундове: 66-74 lbs.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4′ 8″.
В метри: 1.42 m.
В сантиметри: 142 см.
Цвят на косата черен
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Лия Джефрис

Лия Джефрис е роден през 2009 г. от двама прекрасни родители. Всяка година на 25 септември тя разрязва тортата за рождения си ден. Нейният роден град е Детройт, Мичиган. Нейната възраст към 2021 г. е 12 години. Освен това слънчевият знак на художника е Везни.

Лия Джефрис Образование

Няма информация за нейното образование. Според възрастта си тя е ученичка, която също прави кариера. Въпреки факта, че тя е управлявана от майка си от детството си. Актрисата е самоука.

  Лия Джефрис

Лия Джефрис (Източник: Instagram)

Семейство Лия Джефрис

Лия идва от добре установено семейство, което включва нейните родители, Флойд С. Джефрис младши (баща) и Лий Джефрис (майка). Тя все още не е разкрила професиите на родителите си в публичното пространство. Семейство Джефрис изповядва християнството като цяло. Актрисата обожава и двамата си родители, а те я подкрепят изключително много. Лия обича да прекарва време с родителите си.

Флойд, един от нейните братя, също е актьор. Тя е от смесен етнос и има американско гражданство.

Лия Джефрис Гадже, Запознанства

Лия е млада и привлекателна актриса, която е на път да навлезе в юношеството си. Работила е с много привлекателни колежки, но никога не е говорила открито за любовния си живот.

Освен това името й никога не е било свързвано с колега. Тя е давала много интервюта, но никога не е споменавала гаджето си. Може би се концентрира върху кариерата си и учи повече. Ще ви уведомим веднага щом актрисата разкрие любовника си.

кариера

Лия е активно дете от малка. Започва актьорската си кариера на петгодишна възраст. Тя започва, като прави много местни реклами.

Тя направи своя актьорски дебют през 2015 г., играейки ролята на Лола в телевизионния сериал Empire. Премиерата на спектакъла беше през 2015 г. и продължи една година. След това през 2018 г. тя се появи в друго телевизионно шоу, наречено Faith Under Fire като Фиона.

Тя стана известна след ролята на Бранди/Ерика/Лиза в телевизионния сериал Rel. Много известни актьори и личности са оценили нейните изпълнения. През 2019 г. тя изигра Моник във филма PawParazzi.

Предстоящите й проекти включват „Нещо от Тифани“ и „Звяр“ като Нора Самюелс. Освен това тя играе Анабет Чейс в Пърси Джаксън и Олимпийците. Премиерата на шоуто е планирана за 2023 г.

Лия Джефрис Нетна стойност

Лия Джефрис прави много пари от актьорската си кариера. Лия има голяма колекция от скъпи предмети. Тя също кара кола. Според източници Джефрис получава между 20-35 000 USD (приблизително) за телевизионни предавания и филми. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Лия Джефрис се оценява на около 1 милион USD.

Любопитни факти

  • Лия е много талантлива артистка, която обича да танцува в допълнение към актьорството.
  • Малките предприемачи на Америка представиха тази актриса Лия като Предприемач на месеца през ноември.
  • Тя също беше избрана за CD4 Kids Child Ambassador за националната марка за грижа за косата Carol’s Daughter.
  • Тя е много активна в социалните медии, с над 147 хиляди последователи в Instagram.
  • Джефрис обича да сменя прическата си редовно.
  • Освен това има фантастично чувство за стил.
  • В първото си шоу тя играе дъщерята на Терънс Хауърд.

Популярни Публикации