Съпругата на Нинджа се концентрира върху изграждането на своя собствена марка

Джесика Блевинс, съпругата на световноизвестния стриймър Тайлър Нинджа Блевинс, обяви в края на януари 2022 г., че ще напусне мениджърската си роля в екипа на съпруга си. Въпреки това, тя изведнъж сякаш се оттегли от обещанието си чрез туит. Оказва се, че цялата работа с оттеглянето все още е в процес на разработка.

Съпругата на Нинджа се концентрира върху изграждането на своята марка

Съпругата на Ninja каза в интервю за Sportify It, че се готви да надхвърли марката на съпруга си и да установи собствената си идентичност в стрийминг арената. Джесика също не е за подценяване. Докато гарантира търговския успех на съпруга си, тя успя да изгради собствена база от фенове. Нейните канали Dead By Daylight имат най-много последователи, въпреки че повечето хора я познават като съпруга и мениджър на Ninja.

 нинджаДжесика Блевинс разширява своята марка заедно с тази на съпруга си.

Джесика каза, че е отделила голяма част от времето и енергията си, за да създаде собствен бизнес заедно с този на съпруга си за цяла година. Тя основно беше следвала същата техника, която бе издигнала съпруга й от стриймър с голяма фенбаза до истинска суперзвезда.

Много съм развълнувана, каза тя. Имам персонал за връзки с обществеността. Подписах договор с CAA. Преди се концентрирах върху Тайлър, но сега съм фокусиран и върху моята марка.

 нинджа

Тогава започна разколът с отряда Нинджа. Тя работи върху книга и е получила голям брой предложения, без съмнение, благодарение на усърдните усилия на нейната PR фирма. Това означава повече време, отделено за нейната марка и по-малко време, достъпно за Ninja.

Джесика Блевинс напуска Team Ninja.

Джесика каза, че по онова време е била много противоречива и че ангажирането на цялото й внимание върху собствения й бизнес е било истинско съображение. Въпреки това тя информира изхода, че те са първите в публичното пространство, които са научили за това. Разбираме, че ще дойде ден, в който вече няма да съм негов мениджър и това може да се случи по-рано, отколкото по-късно. Тя открито каза, че като се има предвид количеството работа, която е извършила за Team Ninja, те ще имат нужда от наследник на пълен работен ден за нейната роля и този човек трябва да бъде някой, на когото могат да се доверят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tyler Ninja Blevins (@ninja)

Или, както тя го описа, някой, който яде, диша и спи нинджа като мен. Едва тогава можеше да направи крачка назад и да се съсредоточи върху собствената си работа. Като каза това, тя също каза, че Нинджа е много подкрепящ и че той просто иска тя да бъде щастлива.

„По-скоро рано, отколкото късно“ — Не, в никакъв случай!

Интервюто, разбираемо, създаде впечатлението, че решението на Джесика да напусне Team Ninja е неизбежно и няколко сайта го отразяват като такова. Джесика току-що изпрати туит, за да постави правилния рекорд. Тя се обърна към всички истории, които се разпространяваха в интернет и повтори, че ще се оттегли от ръководната си роля, в случай че съпругът й получи цялата концентрация и време, които тя му е предоставила.

 нинджа

НО, продължи тя. Все още съм щастлив и ефективно жонглирам с него и себе си. Все още не тръгвам. В резултат на това тя потвърди, че все още има няколко практически промени, които трябва да бъдат направени, преди да се раздели с бизнеса на съпруга си и че подобни корекции ще отнемат време.

Популярни Публикации