Джулиан Барбоза- Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Джулиан Барбоза е звезда на социалните медии от Съединените щати, която стана известна чрез приложението TikTok за синхронизиране на устни. Джулиан Барбоза е най-известен със своите акаунти в TikTok и Instagram, като и двата са озаглавени „@julian.barboza“. Научете повече за нетната стойност на Джулиан Барбоза, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джулиан Барбоза
Дата на раждане: 30 май 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Instagram звезда, TikTok звезда, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Twitter Джулиан Барбоза в Twitter
Instagram Джулиан Барбоза Instagram
Лична мрежа Личен уебсайт на Джулиан Барбоза

Възраст и ранен живот на Джулиан Барбоза

Джулиан Барбоза е роден в САЩ на 30 май 2001 г. В момента е на 19 години и е зодия Близнаци. Джулиан е от американска националност, но етническият му произход е неизвестен. Той не е разкрил нищо за семейната си история. По същия начин той е завършил студент, но не е посочил нито един университет или колеж. Има и два мопса като домашни любимци.

Височина и тегло на Джулиан Барбоза

Колко висок е Джулиан Барбоза? Джулиан поддържа здраво и секси тяло през цялото време. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 75 килограма. Той има слабо тяло и е физически здрав и във форма. Освен това той има къдрава кафява коса и кафяви очи. Той не е разкрил никаква допълнителна информация относно измерванията на тялото си. Джулиан има смела и фантастична личност. Той има чаровна усмивка и отчетлив моден усет.  Джулиан Барбоза

Джулиан Барбоза (Източник: Twitter)

кариера

Джулиан е най-известна с акаунта си в TikTok. Барбоза е една от най-известните TikTok звезди в Съединените американски щати. Потребителското име на Julian Barboza в TikTok е „@julian.barboza“. По подобен начин той е създател на видео в TikTok, който прави различни видеоклипове за синхронизиране на устни, танци, преход и комедийни видеоклипове.

Джулиан Барбоза е добре познат не само в приложението за синхронизиране на устни, но и в приложението за споделяне на снимки Instagram. Той е най-известен със своя начин на живот, красота и снимки от пътувания. От друга страна, Джулиан започна да публикува в своя Instagram акаунт през декември 2018 г. Той стана собственик на едноименните TikTok и Instagram акаунти.

Освен това той стана известен, след като серия от видеоклипове на TikTok стана вирусна в социалните медии. В резултат на това той се смята за един от най-добрите влиятели в Съединените щати и е работил по няколко комерсиални реклами. Джулиан също е ЛГБТК активист. Той се присъедини към турнето Boys of Summer 2020.

Джулиан също е модел. Работил е професионално като модел. Той я информира за настоящия й живот и публикува снимки на себе си като модел. Освен това той си сътрудничи с други модели на Instagram за заснемане на видеоклипове и фотосесии. Освен това той притежава магазин за суичъри „BarbozaStore.“ От 15:00ч. нататък, магазинът е отворен.

Джулиан Барбоза Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Джулиан Барбоза? Джулиан си направи име в социалните мрежи на младини. Няма обаче точни данни за печалбите му. Той може да спечели много пари от дейностите си в социалните медии и професионалната си кариера на модел.

От друга страна, Джулиан може да спечели известна сума пари като интернет личност. В резултат на това нетното състояние на Джулиан Барбоза е около 2 милиона долара към 2022 г. Той обаче живее щастлив живот благодарение на богатството, което е натрупал благодарение на славата си в социалните медии.

Състояние на връзката на Джулиан Барбоза

С кого се среща Джулиан Барбоза? По отношение на личния си живот той не е разкрил никаква информация за предишните си връзки или списъци за запознанства. Той все още не е излизал публично с никого. Той обаче има много фенки благодарение на съдържанието си в TikTok и Instagram. От друга страна, Джулиан може да е зает да усъвършенства уменията си и да напредва в кариерата си. Може да чака подходящия момент и подходящ човек, за да започне да излиза.

По същия начин той никога не е бил обект на слухове или противоречия досега. Той винаги е бил наясно със слуховете, но никога не е позволявал те да повлияят на личния или професионалния му живот. Юлиян има добър и изчистен профил

Популярни Публикации