Кой е Майк Гайер? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Понякога нашият стил и индивидуалност са това, което ни продава. Има много повече комедианти в Америка, които са по-добри от Майк Гайер. Въпреки това той се откроява сред мнозина с изразения си моден усет. Майк е многостранен човек с много таланти.

Той е не само комик, но и артист, певец и лидер на групата Kingsized. Kingsized е рок група от Атланта, Джорджия, САЩ. Неговото алтер его, Puddles Pity Party, е клоун в стил Pagliacci, който получи широко признание.

Бързи факти

Празнувано име: Майк Гайер
Истинско име/пълно име: Майкъл Гайер
Пол: Мъжки
Възраст: 58 години
Рождена дата: 12 март 1964 г
Родно място: Филаделфия, Пенсилвания, САЩ
националност: американски
Височина: 6 фута 8 инча (2,03 м)
Тегло: 83 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Шанън Нютон
Деца/деца (син и дъщеря): ЧЕ
Запознанства/приятелка (име): N/A
Майк Гайер гей ли е?: не
Професия: Певец, изпълнител
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Майк Гайер

Майк Гайер е роден като Майкъл Гайер на 12 март 1964 г. Той е роден във Филаделфия, Пенсилвания, и е петото дете в седемчленно семейство. Големият Оз и Пег Гайер отгледаха Майк. Майк нарича семейството си къща на гиганти, защото братята и сестрите му са високи над 6 фута 0 инча (1,83 м). Geier обаче изглежда най-високият от всички, висок 6 фута 8 инча или 2,03 м.Въпреки че е роден във Филаделфия, той израства в Ричмънд, Вирджиния, а през 1995 г. се намира в Атланта, където също се премества да живее. Малко се знае обаче за неговото образование, училището, което е посещавал, и курсовете, които е посещавал в колежа, ако някога е посещавал колеж след гимназията.

Mike Geier Възраст, височина, тегло

Майк Гайер е роден на 12 март 1964 г.; Той е на 58 години към 2022 г. Той е висок 6 фута 8 инча (2,03 м) и тежи 83 кг.

  Майк Гайер

Майк Гайер

кариера

Майк започва кариерата си като член на обикалящата група Swing Noir The Useless Playboys, преди да се установи в Атланта през 1995 г. По това време той основава трибютна група на Елвис, наречена Kingsized. Няколко години в тази група, Geier решава да опита страничен проект с клоунска тематика, наречен „Greasepaint“, който се превръща в основата на по-късното алтер его на Puddles.

Puddles започва като клоун Shriner, но се развива в това, което сега познаваме като „Puddles Pity Party“, в което той носи костюм на клоун с бяло лице. Гайер смята себе си за различен от Puddles и е отказал да наруши характера си. Въпреки това, двамата герои споделят прилики по това, че и двамата имат певчески глас и обичат да пеят кавъри на песни.

Разликата между двете личности е, че Puddles има депресивно поведение и не обича да говори на сцената или да дава интервюта. Puddles Pity Party имаха късмета да бъдат поканени като изпълнител на турнето на Aqua Teen Hunger Force през 2010 г. От друга страна, Майк се появи в няколко сцени от Sleep No More, която беше представена в бар Manderley в завладяващия театър на Ню Йорк.

Постижения и награди на Майк Гайер

Въпреки че Майк Гайер все още не е получил никакви награди или номинации, не можем да отречем, че той е талантлив в своята област. Малко хора могат да поддържат два характера, без да позволят на единия да засенчи другия. Майк обаче приема, че това е част от живота му и се е научил да живее с това.

Нетната стойност на Майк Гайер през 2022 г

Майк Гайер е талантлив художник, който работи в индустрията на комиксите в продължение на много години. Майк вярва в себе си и винаги дава всичко от себе си, когато може да покаже уменията си. Към юли 2022 г. това значително е увеличило нетната му стойност и в момента се оценява на нетна стойност от милион, която се очаква да нарасне още повече през следващите години.

Майк Гайер разбира точно какво е призован да прави в развлекателната индустрия. В резултат на това той остава отдаден на мисията и винаги дава всичко от себе си. Той избра да раздели героите на Geier и Puddle, за да предотврати единия да засенчи другия. В резултат на това той успява да задоволи еднакво и двамата си фенове.

Майк Гайер Съпруга, брак

Въпреки че беше в очите на обществеността в продължение на много години, той успя да запази нисък профил и да запази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. В резултат на това малко се знае за брака му, дали има деца и колко време е женен за настоящата си съпруга. Шанън Нютън е името на съпругата на Майк. Бизнес отношенията прераснаха в брак, който продължи много години.

Популярни Публикации