Блейк Шелтън имаше страхотни отношения с трите деца на Стефани от предишния й брак

Блейк Шелтън и Гуен Стефани започнаха да се срещат през 2015 г., след като и двамата прекратиха предишни връзки. Три години след началото на връзката им Шелтън твърди, че двамата със Стефани чувстват, че имат възобновяваща афера и че връзката им няма да продължи повече.

Ако Гуен и аз бяхме наистина честни… Мисля, че и двамата усетихме някак в съзнанието си: „Това е нещо за завръщане, защото и двамата излизаме от наистина ужасни периоди в живота си“, добави той. За да преминем през това, ние някак си се вкопчваме един в друг.

Шелтън и Стефани, от друга страна, потвърдиха годежа си на 27 октомври 2020 г., след пет години заедно. Те ще се оженят година по-късно, на 3 юли 2021 г., в неговия имот в Оклахома. Изминаха почти седем години, откакто двамата се срещнаха за първи път, а връзката им става все по-силна. Освен с Шелтън и Стефани, той също има страхотна връзка с трите й деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Блейк Шелтън (@blakeshelton)

Децата на Блейк Шелтън и Гуен Стефани

Трите деца на Стефани от предишния й брак с вокалиста и китариста на Буш Гавин Росдейл – Кингстън, Зума и Аполо – имат страхотна връзка с Шелтън. InTouch заяви през 2020 г., че децата на Стефани са добре приспособени към връзката й с Шелтън, цитирайки източник.

Те [децата на Стефани] имат впечатлението, че имат двама бащи, твърди източник. Все още не е имало големи опасения.

 Блейк Шелтън

Според публикацията, въпреки че Шелтън и Росдейл не са били приятели, те са се ангажирали един с друг по учтив начин.

Те [Шелтън и Росдейл] се поздравяват, ако случайно са в една и съща стая, когато децата бъдат оставени или взети… Гавин и Блейк обикновено ще отговорят с кимване с глава и „Какво има?“ Това е всичко.

Шелтън също изрази възхищението си от момчетата на Стефани. Той каза, че разбира, че е загубил много, като не е станал баща. Певецът каза още, че въпреки че преди това е изключил възможността да има собствени деца, той си прекарва фантастично с Кингстън, Зума и Аполо.

Гавин Росдейл и Гуен Стефани

Стефани се среща с Росдейл за първи път през 1995 г., когато групата му свири на коледно представление за радиостанция KROQ. На 14 септември 2002 г., седем години след първата им среща, двамата се женят в Сейнт Пол, Ковънт Гардън, Лондон. Две седмици по-късно двойката се жени отново в Лос Анджелис. Стефани и Росдейл станаха родители за първи път през май 2006 г., когато се роди Кингстън.

 Блейк Шелтън

Зума и Аполо, вторите им момчета, са родени съответно през август 2008 г. и февруари 2014 г. За съжаление, на 3 август 2015 г., една година след раждането на Аполон, Стефани подаде молба за развод от Росдейл, твърдейки, че има непреодолими разногласия. На 8 април 2016 г. разводът е финализиран. Тригодишната романтика на Росдейл с дългогодишната бавачка на семейството, Минди Ман, впоследствие беше разкрита като причина за раздялата им. Според докладите, Росдейл първоначално отрече да не се случва нищо между него и Ман, но впоследствие го призна.

Популярни Публикации