Род Благоевич- Нетна стойност, височина, съпруга, възраст, етническа принадлежност, националност, кариера

Род Благоевич е политик от Демократическата партия и политически коментатор в Съединените щати. Род Благоевич е 40-ият губернатор на Илинойс и член на Камарата на представителите на САЩ от Илинойс. Научете повече за нетната стойност на Род Благоевич, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, съпруга, кариера

Бързи факти

Пълно име Род Благоевич
Дата на раждане 10 декември 1956 г
Възраст 66 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 4
Пол Мъжки
Професия Политик
Държава елен
Височина 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение женен
Съпруга Патриша Мел
Нетна стойност 0 хил
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Чикаго, Илинойс, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност сръбско-босненски
Религия християнството
образование J.D от Юридическия факултет на Pepperdine University
баща Радислав Благоевич
Майка Мила Благоевич
деца две
Facebook Род Благоевич Фейсбук
Twitter Род Благоевич в Twitter
IMDB Род Благоевич IMDB
Седмица Род Благоевич Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Род Благоевич

Род Благоевич беше роден на 10 декември 1956 г. в Чикаго, Илинойс, Съединени американски щати. В момента той е 66 години . Благо му е прякорът. Радислав Благоевич е името на баща му, а Мила Благоевич е името на майка му. Той е от сръбско-босненски произход и се придържа към християнската вяра. Козирогът е неговата зодия.

По отношение на образованието той посещава техническата гимназия Лейн, преди да завърши гимназията Foreman. Връща се в университета в Тампа и по-късно получава бакалавърска степен. по история от Северозападния университет. Той също така има докторска степен от Юридическия факултет на Pepperdine University.Височина и тегло на Род Благоевич

Колко висок е Род Благоевич? Род Благоевич е висок 5 фута 9 инча (175 м) и тежи 80 кг (176 фунта). Освен това той има 37-инчов гръден кош, 32-инчова талия и 15-инчов бицепс. Той също има зелени очи и тъмнокафява коса, както и стройна структура на тялото

  Род Благоевич

Род Благоевич позира за снимка Източник: Google

Нетната стойност на Род Благоевич

Каква е нетната стойност на Род Благоевич? Към 2021 г. нетната стойност на Род Благоевич се оценява на около 500 000 долара. Неговата политическа работа и политически позиции са източниците му на доходи. Освен това няма информация за имуществото и заплатите му. Освен това той е заемал множество позиции в кабинета на губернатора, Камарата на представителите на САЩ и т.н.

Род Благоевич Професионален живот и кариера

Род започва своята боксова кариера като аматьор преди 13 месеца. Той тренира в Chicago Park District и се състезава в Golden Gloves. Въпреки това, той се оттегли от зрелия бокс и отиде да работи като помощник-държавен прокурор на окръг Кук, специализиран в случаи на домашно насилие, престъпления и престъпления с оръжия. Той беше политик, работил както за щатски, така и за федерални законодателни органи. Той беше преизбран в Камарата на представителите на Илинойс Сат от окръг 33. През 1996 г. той победи Майкъл Патрик Фланган, който преди това беше три мандата в Камарата на представителите.

Освен това той беше демократ от 81 камара през 2002 г., когато гласува за нахлуването в Ирак. На изборите за губернатор на Илинойс през 2002 г. той получава 52 процента от гласовете срещу 45 процента за републиканеца Джим Райън. Освен това на изборите за губернатор на Илинойс през 2006 г. той спечели втори пореден път срещу републиканците Джо Бъркет и Рич Уини. Той получи 49 процента от гласовете, в сравнение с 39 процента за Джуди Баар Топинка и 10 процента за Рич Уитни.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Род Благоевич? Той е женен за Патриша Мел, първата дама на Илинойс. Имат две деца заедно. Освен това няма информация за настоящите му връзки и афери, както и за предишните му афери и връзки. Носеше дрехите си по пищен начин. Що се отнася до противоречията му, той е бил член на конспирация за измама по пощата и кабела. Освен това, по време на земетресението в Пакистан, той изпрати ваканцията като изтекла помощ. Най-скандалното му престъпление беше осъждането му по федерални обвинения в корупция и заемането на овакантеното място в Сената на президента Обама. Той беше осъден на 14 години затвор през 2009 г., но Доналд Тръмп го освободи през 2020 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джеси Джеймс, биография, възраст, националност

Популярни Публикации