Ноа Банкс - биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Ноа Банкс е сензация в социалните медии в Съединените щати. В платформата за стрийминг на живо YouNow Ноа Банкс първоначално беше известен като BeatBoxBanks. В своите социални медийни платформи той е натрупал значителни последователи. Знайте всичко за Ноа Банкс - биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Ноа Банкс
Дата на раждане: 27 юли 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Фъргюс Фолс, Минесота
Националност американски
баща Тод Банкс

Биография на Ноа Банкс

Ноа Банкс е роден на 27 юли 1999 г , Той е родом от Фъргюс Фолс, Минесота, Съединени американски щати. В момента е на 21 години и е роден под зодия Лъв. Той не е предоставил конкретна информация за семейната си история. Той обаче понякога публикува снимки на семейството си в профила си в Instagram. Освен това Тод Банкс е името на баща му.

Няма подробности за образованието му. Той обаче може да е завършил гимназия въз основа на възрастта. Освен това той е близък приятел с другата личност в социалните медии Нейтън Триска.Височина и тегло

Той има готин характер. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 76 килограма. Ноа все още не е споделил други статистически данни за тялото си с обществеността. Той обаче е изградил атлетично и слабо тяло. Освен това той има чифт лешникови очи и има кафява коса.

  Инфографика за биография на Ноа Банкс

Биография на Ноа Банкс

кариера

Ноа е знаменитост в социалните медии, известен най-вече с ръкохватката си за YouNow „@BeatBoxBanks“. Той намери най-голям успех в TikTok, където синхронизира и създава комедийно съдържание, което му спечели над 143,8 хиляди фенове под името „@xnoahbanks“. Неговият акаунт в YouNow в момента има над 150,4 хиляди последователи. Освен това той започна да използва Twitter през януари 2015 г.

Той не беше активен потребител на социални медии преди успеха на платформи като YouNow. Ноа актуализира своя акаунт в Instagram с видеоклипове за синхронизиране на устни и различни изображения. Той е натрупал над 25,4 хиляди последователи там. Той публикува предимно автопортрети, селфита и актуализации за текущия си живот.

Освен това на 26 април 2016 г. той стартира своя едноименен канал в YouTube. Сред най-популярните видеоклипове са „CRAZY STRAW BEATBOX!!! “, „Кавър на One Dance BeatBox! “, „Кажи нещо, кавър на BeatBox! “, „Wifi Wifey BeatBox Cover! “, „ЛУД СВЯТ В ТЪМНИЯ БАТУТЕН ПАРК!!! “, „Най-добрата грешка на BeatBox Cover! “, „Youth BeatBox Cover! ', 'ОПИТАЙ ДА НЕ

Ноа стана известен като собственик на едноименните акаунти в TikTok и YouNow. Следователно той е създател на видео в TikTok, който създава комбинация от видеоклипове за синхронизиране на устни, танци, преход и комедийни видеоклипове. Освен това той стана известен благодарение на отделни видеоклипове на TikTok, които станаха вирусни в социалните медии.

Нетната стойност на Ноа Банкс през 2022 г

Нетното състояние на Ноа Банкс е около 2 милиона долара към 2022 г. Неговият основен източник на доход може да бъде чрез дейностите му в социалните медии.

Приятелка на Ноа Банкс и срещи

Ноа е държал личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Въпреки че е активен в социалните медии, той е потаен относно състоянието на връзката си. Той все още не е разкрил нищо за приятелката си или минали срещи. Той обаче има достатъчно време, за да намери перфектната половинка за него. Към момента той се фокусира върху кариерата си, вместо да се включва в каквато и да е връзка.

По същия начин той не е бил обвързан с противоречия и слухове. Ноа е запазил образа си чист и достатъчно добър. Въпреки това той е запазил дистанция от ситуации, които биха навредили на личния или професионалния му живот.

Популярни Публикации