Коя е Ейдж Трейси? Wiki, възраст, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Че Волтън Грант , известен също като AJ Tracey, е британски рапър, певец, автор на песни и продуцент на звукозапис. Роден е на 4 март 1994 г.

Бързи факти

Празнувано име СЪЩО Трейси
Възраст 27 години
Псевдоним Looney, Loonz, Lil Tracey, GTraceO
Рождено име Какво Уолтън Грант
Рождена дата 04 март 1994 г
Пол Мъжки
Професия рапър
Място на раждане Брикстън, Лондон
Националност Английски
Роден град Ladbroke Grove, Западен Лондон
Етническа принадлежност афро-европейски
Хороскоп Риби
Височина 6 фута 2 инча
Тегло 75 кг
Гимназия Основно училище Middle Row, училище Holland Park
университет Лондонски университет Метрополитън
образование Криминология
Семейно положение Неженен
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност 2,8 милиона до 3,6 милиона долара

Ей Трейси Възраст и ранен живот

СЪЩО Трейси е роден на 4 март 1994 г. Че Уолтън Грант е пълното му име в родната му страна. Родният му град е Брикстън в английския град Лондон. Той е от английски произход. Той е израснал в Ladbroke Grove, Западен Лондон, неговия стар квартал. От страна на баща си той е от африкански и тринидадски произход; обаче, от страна на майка си, той е от уелски произход. Той се вписва в афро-европейската етническа група. Риби е неговият хороскопски знак.

Посещава училището Holland Park School и основното училище Middle Row заради образованието си. Той посещава Лондонския университет Метрополитън, за да учи криминални науки след завършване на гимназия. Въпреки това той напуска училище, за да се занимава с музика. На 6-годишна възраст Ей Джей Трейси започва да рапира. Той напуска училище, за да преследва музикална кариера.  трейси също

Височина и тегло на Ей Трейси

СЪЩО Трейси е със среден ръст и тегло. Той е висок 6 фута 2 инча и тежи 75 кг. Физическият му състав е слаб и атлетичен. Изцяло се е погрижил за физиката си. Косата му е черна, а очите му са мътнокафяви. Той е прав в сексуалната си ориентация.

Нетната стойност на Ай Трейси

Колко е нетната стойност на Ейдж Трейси? Ей Джей Трейси рапира от дете. В крайна сметка по-късно търси музикална професия. В момента той придобива от своите музикални приключения, например сделки за запис, договори, шоу програми и посещения. Освен това създава музика. В обобщение, по-голямата част от заплатата му идва от музикалната му професия. Текущата оценка на нетното състояние на AJ Tracey го поставя между 2,8 милиона и 3,6 милиона щатски долара към октомври 2022 г .

кариера

Някои от ранните фрийстайл песни на AJ Tracey бяха публикувани онлайн около 2011 г.; той започва да рапира на шестгодишна възраст. Единадесет от ранните му акаунти в SoundCloud, включително Looney Tell ‘Em, имат налични безплатни изтегляния.

Парчетата включваха неексклузивни бийтове от Spooky и Rude Kid, както и такива, които бяха изрязани от мръсното EP The Dungeon.
На 13 септември 2012 г. той публикува първия си студиен микстейп, Didn't Make the Cut, който включва 21 британски рап и грайм песни и фрийстайлове, които според собствените му думи са мелодиите, които не са попаднали в моя официален микстейп .

No More Looney, вторият микстейп на AJ Tracey, беше наличен в DatPiff на 30 август 2014 г. Общо 33 песни в микстейпа, някои от които включват Big Zuu, Jay Amo, Wax и Sketch.

С една от своите разширени пиеси, The Front, публикувана в средата на 2015 г., Ей Джей Трейси за първи път се издига до печална слава след изяви в пиратски радиостанции. Второто му EP, Alex Moran, което той публикува през декември 2015 г., имаше песни като Spirit Bomb и Naila.

Ай Трейси приятелка и запознанства

С кого се среща Ейдж Трейси? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Ейдж Трейси не е обект на никакви слухове или противоречия. Ейдж Трейси се пази на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации