Thomasin McKenzie- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, тегло, кариера

Макензи на Томас , актриса, родена в Нова Зеландия, е активна в развлекателната индустрия от 2011 г. и продължава да работи и до днес. Тя стана международна известност след участието си в ролята на Том в драматичния филм „Leave No Trace“. Нейните родители и баби и дядовци бяха в развлекателната индустрия, така че актьорството беше в кръвта й. Тя е носител на множество престижни награди и номинации за ролите си в различни филми и телевизионни сериали.

Бързи факти

Пълно име Harcourt McKenzie на Thomas
Професия актьор
Рождена дата 26 юли 2000 г
Родно място Уелингтън, Нова Зеландия
Зодия Лео
родители Баща: Стюарт Маккензи
Майка: Миранда Харкорт
Братя и сестри Сара Купа, Питър Маккензи, Дейвид
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Националност Нова Зеландия
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута и 5 инча (165 см/1,65 м)
Тегло 49 кг (108 фунта)
Измервания на тялото 34-24-34 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво

Възраст и ранен живот на Thomasin McKenzie

Макензи на Томас е роден в Уелингтън, Нова Зеландия, на 26 юли 2000 г. Нейната баба по майчина линия, дама Кейт Харкорт, е актриса, а баща й, Стюарт Маккензи, е режисьор, така че тя идва от филмово семейство. В същото време майка й Миранда Харкорт е актриса. Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има две сестри и брат. По-големите й сестри са Сара Купа и Питър Маккензи, а по-малката й сестра е Давида. В момента тя е на 22 години и е зодия Лъв. Освен това Томасин Макензи е от новозеландски произход. Нейните предци са шотландци, англичани и джърсианци, а тя е от бял етнос.

  Thomasin McKenzie възраст

Thomasin McKenzie възрастВисочина и тегло на Thomasin McKenzie

Тя също е висока 5 фута 5 инча (165 см/1,65 м) и тежи около 49 кг (108 фунта). Тя има тънко тяло с дребничка физика, която измерва 34-24-34 инча. Освен това Томасин има сини очи и светлокафява коса.

Височината на Thomas McKenzie (Източник: Instagram)

Thomas's McKenzie Education

По отношение на образованието, Thomasin McKenzie завършва образованието си и се дипломира в Samuel Marsden Collegiate School през 2018 г.

Професионален живот и кариера

Thomasin McKenzie направи своя телевизионен дебют във филма от 2014 г. Consent: The Louise Nicholas Story. На следващата година тя играе Пикси Хана в 28 епизода на „Shortland Street.“ По подобен начин през 2016 г. тя се появява в телевизионен филм, наречен „Jean“, както и в сериал, наречен „Bright Summer Night“. Нейният най-нов телевизионен сериал появява се в единадесет епизода на „Lucy Lewis Can't Lose“ през 2017 г.

По същия начин тя играе ролята на Роуз Кийтън в „The Changeover' през 2017 г. Кариерата на Томасин претърпя обрат през 2018 г., когато тя играе ролята на Том в драматичния филм „Leave No Trace.“ Този филм е базиран на романа „My Abandonment', написан от Питър Рок.
Бен Фостър играе Том, дъщеря на ветеран военен баща. В резултат на този филм тя спечели международно признание, както и множество номинации и награди. На следващата година тя участва в „The King“, „Jojo Rabbit“ и „True History of the Kelly Gang“. Наскоро я видяха в „Lost Girls“, където играе Шер Гилбърт. Тя също работи по предстоящи проекти като „Last Night in Soho“, „The Power of the Dog“ и „Old.

Нетната стойност на Томас Маккензи

Колко е нетната стойност на Thomasin McKenzie? Тя е добре известна по целия свят с невероятните си актьорски способности, показани в нейните изпълнения. Тя спечели сърцата на различни аудитории, както и доста пари. Към 2021 г. нетната стойност на Thomasin McKenzie се оценява на около 2,5 милиона долара.

  Thomasin McKenzie networth

Thomasin McKenzie networth

Thomasin McKenzie Гадже и срещи

Що се отнася до любовния й живот, Thomasin McKenzie е свободна жена. Тя не е разкрила нищо за личния си живот.

Социална медия

Томасин имаше акаунт в Instagram, но вече няма акаунти в социалните медии.

Също така, знайте за Нетна стойност на Харис Дикинсън, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации