Priya Mishra- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Прия Мишра е индийска актриса, модел, медийна личност, онлайн личност и знаменитост в социалните медии от Рева, Мадхя Прадеш. Тя стана известна в нацията в резултат на ролите си в добре познати филми и уеб сериали. Тя получи национално признание за ролята си на Ашифа в онлайн сериала „Riti Riwaj (Mann – Marzi).“

Бързи факти

Пълно истинско име Прия Мишра.
Нетна стойност INR 2 Crores (приблизително).
рожден ден 3 май 1992 г.
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия Актриса, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Rewa, Мадхя Прадеш, Индия.
Религия индуизъм.
каста Брахмани.
Алма матер Държавно училище в Мумбай.
Университетът на Мумбай.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Телец.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 51 кг .

Прия Мишра Възраст и ранен живот

Прия Мишра беше роден на 3 май 1992 г. в индийския щат Мадхя Прадеш. Сега тя живее в Мумбай, Махаращра, Индия със семейството си поради актьорската си кариера. Тя посещава средно училище в Мумбай след завършване на основното си образование. След това тя се записва в университета в Мумбай, за да получи бакалавърска степен.

Височина и тегло на Прия Мишра

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Прия Мишра е висока 5 фута 4 инча и тежи около 51 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Прия Мишра

Нетната стойност на Прия Мишра

Колко е нетната стойност на Прия Мишра? Тази зашеметяваща актриса живее луксозен начин на живот със семейството си в прекрасно имение в Мумбай. Тя също си купи собствен автомобил през 2021 г. и публикува негова снимка в социалните медии. Тя получава страхотно възнаграждение за работата си в актьорството, моделирането и рекламите. Прия Мишра има приблизителна нетна стойност от INR 2 крори (приблизително).

кариера

Прия Мишра започва актьорската си кариера малко след като завършва бакалавърската си степен. Участвала е в различни онлайн сериали и сериали в кинобизнеса. Тя стана известна като Ashifa в онлайн сериала „Riti Riwaj (Mann – Marzi).“ Тя също така работи по няколко епизода на Crime Petrol и Crime Alert.

Тя също се появява в добре познатия телевизионен сериал „Tarak Mehta Ka Ulta Chashma.“ В момента тя играе ролята на Gunjan в популярния телевизионен сериал Muskuraane Ki Wajah Tum Ho.

Прия Мишра Гадже и запознанства

С кого се среща Прия Мишра? Тази невероятна актриса е натрупала значителна база от фенове в многобройните си социални медийни платформи. Нейните последователи са нетърпеливи да научат повече за личния й живот и приятеля й. Открихме, че тя е публикувала няколко изображения със свои приятели и други изпълнители в акаунтите си в социалните медии, след като направи задълбочено проучване върху тях.

Нека ви кажа, че тя има най-добър приятел на име Гаутам Ханда и е споделила няколко снимки с него. Хората предполагат, че двамата се срещат, но Прия не е заявила нищо за връзката си и го гледа само като на приятел. В резултат на това предполагаме, че тя вече не е омъжена и се фокусира единствено върху кариерата си.

Популярни Публикации