Кой е Джон Парди? Всичко, което трябва да знаете за него

Джон Парди е много успешен певец и автор на песни и неговите песни като Dirt on My Boots и Head Over Boots са огромни хитове.

Деца и съпруга

В момента не е женен и няма жена и деца. Той обаче не е необвързан. В момента той се среща със Съмър Дънкан и двамата изглеждат абсолютно очарователни заедно. Той сподели своя снимка с приятелката си в профила си в Instagram.

 Джон Парди

Джон ПардиТова безспорно е мач, направен в небето. Неговата приятелка Съмър също е публикувала снимка на двойката в профила си в Instagram.

Нетна стойност

Към октомври 2022 г. той има изумителна нетна стойност от 8 милиона долара, а предишните му албуми са много успешни. Той живее екзотичен живот и има средства да го поддържа. Той е голям фен на колите и джиповете. Той обожава природата, а кой не? Обича да прекарва време навън сред природата. Освен това обожава домашните си любимци.

Албуми

Write You a Song, неговият дебютен албум, е продаден в 85 000 копия. Албумът достига номер три в американските кънтри класации. Издаден е на 14 януари 2014 г., през 2014 г. Албумът му, California Sunrise, е продаден в 266 300 копия и достига номер едно в американските кънтри класации. Албумът беше издаден на 17 юни 2016 г. 2016 г. Head Over Boots продаде повече от 701 000 копия, а Up All Night продаде 539 000.

Wiki на Джон Парди

Той е роден на 20 май 1985 г., което го прави на 33 години през 2019 г. Той е роден в град Диксън, Калифорния, в Съединените американски щати. Той е от американска националност. Той е висок мъж, висок 6 фута 3 и половина инча.

Популярни Публикации