Сунил Амбрис- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Играч на крикет Сунил Амбрис произхожда от Винсентия. Windward Islands, Combined Campuses and Colleges и отборът на St Lucia Zouks в Карибската висша лига бяха сред миналите му спирки в западноиндийския вътрешен крикет (CPL). Сунил Амбрис е първият играч в историята на тестовите мачове, постигнал това постижение.

Бързи факти

Пълно име: Сунил Амбрис
Дата на раждане: 23 март 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Играч на крикет
Държава: Сейнт Винсент
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 250 000 долара
Родно място Сейнт Винсент, Сейнт Винсент и Гренадини
Националност Викентийски
Братя и сестри един

Сунил Амбрис Биография

Сунил Амбрис , Роден на 23 март 1993 г., Сунил Амбрис е гражданин на Сейнт Винсент и Гренадин. Винсентийски гражданин, сега е на 28 години.

 Възраст на Сунил Амбрис

Сунил АмбрисВисочина и тегло

Сунил Амбрис има тъмнокафяви очи и без коса глава. Доколкото знаем, той не е много висок или тежък човек.

кариера

По време на Регионалното четиридневно състезание 2013-14, Амбрис направи своя дебют на Windward Islands срещу Гвиана. Въпреки че участва само в шест мача през дебютния си сезон, той завърши на второ място в класацията на Windwards за всички времена за резултати след Девън Смит с 468 удара. Той отбеляза два сенчъри като част от победата на Windward Islands над Leeward Islands през март 2017 г. Той беше най-добрият голмайстор на Windward Islands в Regional Super 2016-17.

На 29 септември, срещу Англия, Амбрис направи своя ODI дебют за Западна Индия, отбелязвайки 38 точки от 27 топки. Когато Западна Индия се изправи срещу Нова Зеландия през ноември 2017 г., Амбрис беше част от тестовия отбор.

Срещу Нова Зеландия на 1 декември 2017 г. той направи своя тестов дебют за Западна Индия, като стана едва шестият батсман в историята, който е бил аут-хит уикет от първото подаване и първият при своя тестов дебют. Заболяване на коляното принуди Андре Ръсел да се оттегли от отбора на Западна Индия на 24 юни 2019 г.

Сунил Амбрис Нетна стойност

Откакто стана професионалист през 2017 г., състезател по крикет Сунил Амбрис е натрупал значително състояние. Към 2022 г. се предвижда той да има нетна стойност от 1 милион долара. Говори се, че получава годишна заплата от 250 000 долара.

 Сунил Амбрис нетна стойност

Сунил Амбрис

Сунил Амбрис Гадже, Запознанства

Що се отнася до личния му живот, Сунил Амбрис е пословично стиснат. Тъй като иска да запази неприкосновеността на професионалния си живот, играчът на крикет е избрал да не разкрива самоличността на партньора си. Той също мълчи за сегашното си състояние на връзката. Освен това няма информация за предишните му връзки или дати.

Сунил Амбрис също не е в Instagram или Twitter. Изглежда, че е необвързан.

Популярни Публикации