Andi Matichak- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Анди Матичак е известна американска актриса, участвала във филми и телевизионни сериали. Участвала е в телевизионни продукции като 666 Park Avenue, Blue Bloods и други. Тя е добре известна сред своите почитатели с превъплъщението си в ролята на Алисън Нелсън в трите продължения на Хелоуин от 2018 г. насам.

Бързи факти

Пълно истинско име Анди Матичак
Псевдоним И аз
Възраст (към 2022 г.) 28 години
Популярни за Да бъдеш актриса във филм за Хелоуин
Професия актриса
Дата на раждане 7 юни 1994 г
Място на раждане Фрамингам, Масачузетс
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Училище Гимназия Св. Франциск в Уитън, Илинойс
колеж Университет на Южна Флорида
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Зодия Рак
Езици Английски
Височина 5 фута и 8 инча

Възраст и ранен живот на Анди Матичак

Анди Матичак е роден в Масачузетския град Фрамингам. Тя е отгледана в Чикаго, Илинойс. На 7 юни 2022 г. тя навърши 28 години. Заедно с обсъждането на обучението си, Анди разкри, че все още е била футболистка в гимназията си, гимназията Св. Франсис в Уитън, Илинойс. Тя дори получи стипендия да играе футбол в Дивизия I в колежа, но животът й я отведе по различен път.

Имала е шанса да работи като модел в Гърция през студентските си години. Докато работи в Гърция, тя се запознава с агент за таланти, който я насърчава да опита ръката си в актьорството. Когато се завръща в родния си град в Илинойс, тя се записва в актьорско училище. Тя отиде в Университета на Южна Флорида.Височина и тегло на Анди Матичак

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Анди Матичак е висок 5 фута 8 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Анди Матичак

Анди Матичак Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Andi Matichak? Анди Матичак, звездата от филма Хелоуин, никога не е излагала на показ охолния начин на живот, който е водила. Но открихме, че тя е обсебена от луксозни дрехи и аксесоари. Тя харчи голяма част от нетната си стойност за дрехи. Нейната актьорска кариера й спечели нетна стойност от 3,5 милиона долара.

кариера

Анди Матичак започва кариерата си на модел и оттогава е натрупала богат актьорски опит. Тя направи своя актьорски дебют през 2013 г. и оттогава е подписала с други режисьори. Нейният филм „Син“ от 2021 г. я накара да участва в множество телевизионни интервюта и разговорни програми. През 2018 г. работи като сценарист и продуцент на късометражния филм Bathroom Talk. Тя беше избрана във филм за Хелоуин, след като изпрати видеозапис на сцена от две страници в продуцентското студио.

След седмица тя получи обаждане за интервю. Тогава Анди беше избран, след като се яви на интервю с Дейвид Гордън Грийн. Тя изигра дъщерята на героя на актрисата Джуди Гриър Карън Нелсън и внучката на героя на актьора Джейми Лий Къртис Лори Строд и в трите части на филма за Хелоуин.

Анди Матичак Гадже и запознанства

С кого се среща Анди Матичак? Въпреки че Анди Матичак е на 28 години, тя все още е необвързана и неомъжена. Тя никога не е споменавала любовните си приключения с някой страхотен и красив млад мъж. Работила е с много млади изпълнители, но никога не е имала романтична връзка. Анди безспорно е красива и известна, така че не й липсват привлекателни мъже, от които да избира. Предполагаме, че досега не се е омъжвала, защото е искала да посвети повече време на актьорската си професия.

Популярни Публикации