Кевин Спейси- Wiki, възраст, съпруга, женен, нетна стойност, височина

Кевин Спейси Фаулър е актьор, продуцент, сценарист, певец и филмов и телевизионен режисьор от Съединените щати. Започвайки като сценичен изпълнител, Кевин продължава с изключителни изпълнения във филми като Обичайните заподозрени, Красавицата по американски и Супермен се завръща.

Бързи факти

Празнувано име: Кевин Спейси
Истинско име/пълно име: Кевин Спейси Фаулър KBE
Пол: Мъжки
Възраст: 63 години
Рождена дата: 26 юли 1959 г
Родно място: Саут Ориндж, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 86 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: N/A
Професия: Американски актьор, продуцент и певец
Нетно състояние през 2022 г.: 120 милиона долара

Биография на Кевин Спейси

Кевин Спейси е роден на 26 юли 1959 г. в Саут Ориндж, Ню Джърси, в семейството на Томас Джефри Фаулър и Катлийн Ан. Кевин Спейси завършва 10-ти и 11-ти клас във Военната академия Нортридж и гимназията Канога Парк. През 1977 г. завършва гимназия Чатсуърт в Чатсуърт, Калифорния.

По време на своето образование той участва в множество пиеси и драми, за да изследва и подобри способностите си. Струва си да се отбележи, че той се опитва да изкарва прехраната си като комик в продължение на няколко години, изпълнявайки стендъп комедии в състезания за таланти в боулинг.Кевин Спейси Възраст, височина, тегло

Кевин Спейси е роден на 26 юли 1959 г. и към 2022 г. е на 63 години. Висок е 1,78 м и тежи 86 кг.

  Кевин Спейси

Кевин Спейси

кариера

Сценичната кариера на Спейси започва през 1981 г., когато той се появява като носач на копие в постановката на Шекспировия фестивал в Ню Йорк на Хенри VI, част 1. През 1984 г. той се появява в продукцията на Hurlyburly на Дейвид Рабе. Той започва своята актьорска кариера през 1986 г. Първата му голяма телевизионна изява, в премиерата на втория сезон на Crime Story, му печели признание като американски сенатор в стил Кенеди.

След като изигра престъпно лудите оръжия по-рано в телевизионния сериал Wiseguy през 1989 г., той си създаде репутация и слава като характерен актьор. Не само като актьор, но Спейси се утвърди като потенциален режисьор с първия си игрален филм, Албинос Алигатор, през 1996 г. Въпреки лошото представяне на филма в боксофиса, Спейси беше похвален за отличната си режисура. Кевин Спейси, малко известен актьор, даде гласа на героя Хопър в анимационния филм A Bug’s Life.

  • Спейси спечели наградата Тони за изпълнението си в Lost in Yonkers в Broadway Theatre.
  • Спейси участва в политическия драматичен сериал на Netflix House of Cards като Франк Ъндърууд. Като Ъндърууд, той спечели Златен глобус за най-добър актьор в драматичен сериал и две награди на Гилдията на актьорите за изключително представяне на мъжки актьор в драматичен сериал.
  • Струва си да се отбележи, че той печели първата си награда „Оскар“ за най-добър актьор в поддържаща роля в началото на 90-те години на миналия век и друга за най-добър актьор през 1999 г. за драмата за криза на средната възраст American Beauty.

Нетното състояние на Кевин Спейси през 2022 г

Нетната стойност на Кевин Спейси се оценява на 120 милиона долара към септември 2022 г. Печалбите му само за 2014 г. възлизат на 16 милиона долара и заслужава да се отбележи, че заплатата му само за „Преговарящият“ възлиза на 4 500 000 долара. От 2013 г. той получава максимум 20 милиона долара годишно за ролята. Тъй като получава редица престижни награди, заплатата и печалбите му се увеличават значително с нарастването на репутацията и славата му.

Кевин Спейси Фаулър е добре известен със своя чар и фантастични актьорски способности, както и с необикновената си и невероятна личност. Започвайки кариерата си като сценичен изпълнител, той продължава да превъзхожда актьорската си кариера, за която е номиниран за престижния Златен глобус. Той е изгряващ холивудски артист, който служи като основно вдъхновение за много амбициозни артисти.

Популярни Публикации