Amouranth- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Амурант е известен косплейър, звезда на Twitch, YouTuber, създател на цифрово съдържание и личност в социалните медии от Хюстън, Тексас, Съединени американски щати.

Бързи факти

Пълно истинско име Кейтлин Сирагуса.
Също известен като Амурант и НИНДЖА МЕМИ.
Известен с Имате огромен фен, който следва в Twitch, YouTube и Instagram
Дата на раждане 2 декември 1993 г.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Зодия Стрелец.
Място на раждане Съединените щати.
Професия Косплейър, YouTuber, създател на цифрово съдържание и влиятелен човек.
Нетна стойност милиона – милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Пол Женски пол.
Сексуалност Хетеросексуален.
Религия католик.
Етническа принадлежност кавказки произход.
Резиденция Калифорния, САЩ.
Най-висока квалификация Завършвам.
Училище Държавни училища в САЩ.
Алма матер Колеж в САЩ.
Брачно състояние Неомъжена.
гадже Мат Бар.
Цвят на очите Зелено.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг.
Цвят на косата кафяво.
Номер на обувка 6 (САЩ).
Статистика на тялото 36-24-36.

Възраст и ранен живот на Амурант

Кейтлин Сирагуса е родена в Съединените щати на 2 декември 1993 г . Тя е 28 години от 2021 г. Амурант е очарована от света на забавленията от дете. Тя също се интересува от моделиране и дизайн на костюми от детството си. Този продуцент на съдържание е учил в малко училище в своята общност, за да завърши образованието си. Сега тя живее в красив дом в Хюстън, Тексас, САЩ.

Височина и тегло на Амурант

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Амурант е висок 5 фута 4 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има зелени очи.  Амурант

Амурант

Нетна стойност на Amouranth

Колко струва нетната стойност на Amouranth? Kaitlyn Siragusa, по-известна с нейното онлайн ръководство, е модел в социалните медии, дизайнер на костюми, телевизионен оператор на Twitch, продуцент на съдържание, геймър и забавляващ герои. Много фирми се обръщат към нея, за да я накарат да рекламира техните продукти. Мисля, че в резултат на оценката на източниците на приходи на Amouranth Нетното състояние на Кейтлин Сирагуса е между 2 милиона и 5 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Кейтлин започва кариерата си на косплей през 2010 г. Тя се самообучава като дизайнер на костюми. Кейтлин Сирагуса постепенно започна да споделя снимки и видеоклипове в Twitch, YouTube, Instagram и други социални медийни платформи и милиони хора най-накрая я намериха. Към септември 2021 г. тази личност има 5+ милиона последователи в Instagram, 4,2+ милиона последователи в Twitch TV, 420 000+ фенове във Facebook, 662 000+ абонати в YouTube и над 1,6 милиона последователи в Twitter. Амурант също участва с Гранд Опера в Хюстън и Балет на Хюстън. Тя започва кариерата си в отдела за костюми.

Гадже и срещи с Amouranth

С кого се среща Амурант? Поради нейната онлайн известност, много от феновете й са любопитни за връзката й, предишни афери и партньор(и). Техният интерес да научат за състоянието на връзката й е истински. Този модел, от друга страна, държеше личния си живот настрана от бизнеса си и никога не разкриваше нищо за любовния си живот в интернет. Според няколко сведения Амурант е била омъжена за Ник Лий. Но тя все още не го е публикувала в нито един от своите уеб канали, така че не съм сигурен за семейното й състояние. Друг доклад гласи, че Кейтлин Сирагуса се среща с приятеля си Мат Бар. Но тя никога не го е потвърдила.

Популярни Публикации