Христос Киргиос – Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Христос Киргиос е австралийска публична личност и фитнес инструктор. Той е най-известен като по-големия брат на г-н Никълъс Хилми Киргиос, австралийски професионален тенисист (Ник Киргиос).

Бързи факти

Рождено име Христос Киргиос
Популярно име Христос
Дата на раждане 11 септември 1987 г
Възраст (към 2022 г.) 34 години
Популярни за Като брат на тенисиста Ник Киргиос
език Английски
Училище Местно училище в родния му град
образование Бакалавър по търговия – BCom, банкиране, корпоративно право, финанси и ценни книжа
Бакалавър по право – LLB, Търговско право
Спортно хранене и човешко хранене, човешко хранене
Алма матер Здравна академия Австралия
Университет на Канбера
Професия Фитнес експерт
Националност австралиец
Етническа принадлежност австралиец
Място на раждане Канбера, Австралия
Сегашен адрес Канбера, Австралия
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Христос Киргиос

Христос Киргиос беше роден на 11 септември 1987 г , в Канбера, Австралия. На страницата си в Linkedin той разкри образователната си история. Той е бил студент в Университета на Канбера от 2007 г. до 2012 г. Университетът на Канбера му дава две бакалавърски степени.

Христос Киргиос има бакалавърска степен по търговия и бакалавърска степен по право (Търговско право). В неговия профил се посочва, че той е във фитнес сектора повече от десетилетие, въпреки че е започнал кариерата си, като е работил в корпоративния свят. Той получава своите фитнес знания и инструкции от Технологичния институт в Канбера, както и от Здравната академия в Австралия. Той получи три или четири сертификата по фитнес, спортно хранене и човешко хранене.Височина и тегло на Христос Киргиос

Христос Киргиос е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 82 кг. Има прекрасни топли черни очи и е плешив. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Христос Киргиос

Нетната стойност на Христос Киргиос

Колко е нетната стойност на Christos Kyrgios? Христос Киргиос изкарва добре като фитнес консултант и консултант по хранене. Текущата му нетна стойност се оценява на между 1,5 милиона и 2,5 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Christos Kyrgios се присъединява към Dixon Advisory като инвестиционен съветник през 2007 г., докато завършва своята търговска степен. След това, от 2013 г. до 2015 г., той работи като старши политически съветник в австралийския парламент. След това отива във фитнес индустрията, където е управляващ директор на Oasis Health Club в продължение на две години.

Заедно с работата по друга фитнес платформа, той се присъединява към Ally’s Angels & Alpha като директор и треньор през 2014 г. Съпругата му Алис също работи като управляващ директор и главен треньор в Ally’s Angels & Alpha. Христос, който работи с ангелите на Али, обучава клиентите си и също така помага на екипа си в множество глобални проекти и състезания. Христос е съсредоточен върху ролята си на главен изпълнителен директор на фондацията NK от 2018 г. Той също така посвещава много време на преподаване на брат си и го придружава в различните му турнета на ATP.

Съпруга и брак на Христос Киргиос

Коя е съпругата на Христос Киргиос? Christos Kyrgios има съпруга на име Alicia Gowans. Профилът на Alicia Gowans в Instagram има 457 хиляди последователи. Тя е звезда в социалните медии, която се разкри като професионалист на Световната федерация по бодибилдинг и фитнес (WBFF). Alicia Gowans има BBA, MBA и следдипломно удостоверение. Тя е известен спортен диетолог. Двойката току-що роди новородения си син, Джордж Оникс Киргиос, през юни 2022 г.

Популярни Публикации