Алексия Барозу - Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

алексия барозу е най-известна като доведена дъщеря на един от най-известните холивудски актьори, Мат Деймън, и дъщеря на Лучана Барозу. Разгледайте повече за Wiki на Алексия Барозу, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име алексия барозу
Псевдоним Алексия
Възраст 22-годишен
рожден ден 1999 г
Известен с Дъщеря на знаменитост
Родно място Аржентина
Националност Италиански
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Овен
Височина/ Висок 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото

(Гърди-талия-ханш)

36-27-38 инча
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Нетна стойност 0 хил
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Алексия Барозу, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Алексия Барозу? Алексия Барозу е родена в Аржентина през 1999 г. на родители от италиански произход. Тя е на 22 години. Мат Деймън е известен с това, че е високопоставена звезда, която се стреми да пази личния живот на семейството си далеч от обществената светлина по отношение на ранния живот и образованието на доведената му дъщеря. Ние обаче открихме много информация за ранните години на Алексия. Тя прекарва по-голямата част от младостта си в Аржентина с майка си Лусиана, която е родена на 31 юли 1976 г. в Салта, Аржентина. Семейството на Алексия и Лусиана бяха италианци и бяха живели в много страни, докато бабата и дядото на Лусиана избраха да се установят в Аржентина за постоянно. Лусиана учи изкуства в малък колеж, докато расте в Аржентина, преди да напусне.Тя се опита да работи много, преди да стане стюардеса, но като икономка срещна биологичния баща на Алексия, продавач на застраховки на име Арбело Барозу. Лусиана и Арбело се женят в Аржентина, където се ражда дъщеря им Алексия. Двойката се раздели след много години, но запази добро приятелство. Алексия прекарва по-голямата част от времето си с майка си и двете емигрират от Аржентина в Съединените щати, когато Алексия е на четири години, защото Лусиана търси по-светло бъдеще за себе си и дъщеря си, установявайки се в Маями, Флорида. Първоначално Лусиана се бореше да си намери работа в Съединените щати.

Тя работи като барман известно време, когато се запознава с бъдещия си съпруг и бъдещия втори баща на Алексия, Мат Деймън. Алексия отиде в частно училище в Ню Йорк за своето образование. Освен това тя е видяна с втория си баща в кампуса на Американския университет във Вашингтон, DDC точно преди завършването на гимназията си, което повдига спекулации, че тя ще продължи обучението си в университета в столицата на UU.S. .

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Алексия Барозу? Тя е висока 5 фута 5 инча. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури.

  алексия барозу

Алексия Барозу с баща си. Източник: Google

Нетната стойност на Алексия Барозу 2022 г

Каква е нетната стойност на Алексия Барозу? Нетната стойност на Алексия е неизвестна, тъй като тя все още е твърде млада и не е завършила обучението си. Вторият й баща пък е един от най-изявените съвременни актьори, с а нетна стойност, оценена от източници на повече от 0 000 към 2022 г в резултат на ролята му във филмовия бизнес.

Състояние на гадже и връзка

Кое е гаджето на Алексия Барозу? Тъй като Мат предпочита да пази семейните си въпроси в тайна, има малко проверима информация за личния живот на Алексия. Семейството преди това е живяло в Маями и Ню Йорк, преди да се установи в Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис през 2012 г. Семейството притежава и великолепен пентхаус в Бруклин Хайтс. Не е ясно дали Алексия в момента се среща с някого. Поради знаменитостта на втория си баща, тя се е срещала и се е мотала с много видни знаменитости, включително Дженифър Гарнър и Крис Хемсуърт.

Факти

  • Алексия Барозу е родена през 1999 г. в Аржентина с италиански произход.
  • Тя е 20-годишна студентка, най-известна като доведена дъщеря на един от най-известните холивудски актьори, Мат Деймън, и дъщеря на Лучана Барозу.
  • алексия барозу
  • Нейният биологичен баща Арбело поддържа връзка с нея и майка й и е казвал в интервюта, че двамата с Мат са в отлични отношения, както и че Мат е страхотен втори баща на дъщеря си и страхотен съпруг на бившата си съпруга.
  • Освен това той научи Алексия как да шофира и наскоро посети кампуса на Американския университет с нея, като й помогна да реши къде да продължи образованието си.

Популярни Публикации