Леон Уодъм играе ролята на Кемен във Властелинът на пръстените: Пръстените на силата

Леон Уодъм , 22-годишен изключително изключителен млад актьор, ще изиграе Кемен, сина на Фаразон, в предстоящата фентъзи-драматична серия Властелинът на пръстените: Пръстените на властта.

Официалното резюме за фентъзи драматичния сериал на Amazon Prime Video е както следва:

Започвайки в период на относителен мир, сериалът следва група от стари и нови герои, които се изправят пред дълго опасяваното завръщане на злото в Средната земя. Тези държави и личности ще създадат наследства, които ще продължат да живеят дълго след като ги няма, от най-дълбоките дълбини на Мъгливите планини до великолепните гори на столицата на елфите Линдон, до зашеметяващото островно кралство Нуменор, до най-отдалечените краища на земното кълбо.Откакто Amazon Studios публикува първата му гледка, феновете нетърпеливи са да научат повече за 22-годишния актьор. И така, без повече шум, нека се запознаем с Леон Уодъм преди премиерата на сериала в Amazon Prime Video в петък, 1 септември 2022 г.

Леон обсъжда своя характер във Властелинът на пръстените: Пръстените на властта.

Леон Уодхам описа връзката на героя си Кемен с баща му Фаразон във „Властелинът на пръстените: Пръстените на силата“ в интервю за Collider. Той заяви:

Слушай, Фаразон е прекрасен човек. Може да кажете, че потомството на видни личности се разделя на две групи. Те могат или да се стремят да се равняват на родителите си и да ги надминават, или могат да се основават на чувството за право. И аз вярвам, че той попада в тази група по времето, когато се срещаме... ...Той пристигна в положение на огромно богатство, знаете ли. Той живее в златната ера, с всичко, което някога е желал. Няма истинско желание това да се случи.

  Леон Уодъм

Леон Уодъм продължи с думите:

Вярвам, че недоволството на баща му от него произтича от факта, че той не внася никакви свежи идеи на масата, тъй като концепциите на деня са му служили много добре лично. И пътуването му ще го накара да постави под въпрос какво защитава, за какво вярва, че си струва да се бори, и какво наистина може да доведе тази борба.

Преди Властелинът на пръстените: Пръстените на властта да се излъчи по Prime Video, научете повече за актьора Леон Уодъм и неговата кариера. Леон Уодъм е 22-годишен писател, театрален артист, режисьор и актьор. Toi Whakaari: Новозеландското драматично училище беше мястото, където той придоби обучението си. Lord of the Flies в Auckland Theatre Company, Tribes at Silo, The Cape at Circa, The Pitchfork Disney в Q Theatre, Tinderbox в BATS и Essays in Love в Basement Theatre са сред многото пиеси, в които младият актьор се е появявал.

  Леон Уодъм

Освен известни сценични изпълнения, актьорът е участвал и в редица важни филми и късометражни филми, включително Weirdoes, Why Does Love? Pirates of the Airwaves, Blankets, Shopping, A Bend on the Road, Monkeys Don't Mix, The Catch, Under the Mountain и Jack & Jill са сред включените филми. В допълнение към The Bad Seed, Power Rangers Beast Morphers, The Brokenwood Mysteries, Terry Teo, When We Go to War, Go Girls и The Dark Knight, Leon Wadham участва в редица добре познати телевизионни драми и минисериали. Младият актьор е най-известен с ролите си в Go Girls като Леви Хирш и The Bad Seed като Мат Логан.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leon Wadham (@leonwadham)

Wadham има няколко значителни заслуги за писане в допълнение към пълномощията си за изпълнение. Sunny Skies, популярна комедия на TV3, е в списъка. Той също е режисьор на филми, включително Училищна нощ, Преместване, Golden Boy Series 2, Наръчник на гражданина и други. Първите два епизода на Властелинът на пръстените: Пръстените на силата, увлекателна епична поредица, ще стартират в Prime Video в петък, 2 септември 2022 г. Поредицата е създадена от Патрик Маккей и Дж. Д. Пейн, след като е вдъхновена от Дж. Р. Р. Толкин ценна работа Властелинът на пръстените и приложения.

Популярни Публикации