Себастиан Рули– Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруга, брак

Себастиан Рули е известен аржентински актьор. Играл е във филми като Pasión (2007), Un gancho al corazón (2008) и Rub (2004). Знайте всичко за Себастиан Рули– Нетна стойност, биография, възраст, височина, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно истинско име Себастиан Рули
Псевдоним Себастиан
Възраст (към 2021 г.) 46 години
Професия актьор
Рождена дата 6 юли 1975 г
Място на раждане Буенос Айрес, Аржентина
Националност Аржентинец
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Сесилия Галиано
Нетна стойност 20 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 1 инч
Тегло (прибл.) 70 кг

Възраст и ранен живот на Себастиан Рули

Той беше роден на 6 юли 1975 г , в Буенос Айрес, Аржентина. Самоличността на баща му е неясна, както и името на майка му. Има двама по-малки братя и сестри. Предците на Себастиан са неизвестни. От гледна точка на академичното обучение той е завършил обучението си по бизнес администрация. След това заминава за Мексико, за да учи в Centro de Educación Artistica.

Височина и тегло на Себастиан Рули

Височината на Себастиан Рули е 6 фута 1 инч, а телесното му тегло е 70 кг. Освен това очите му са лешникови, а косата му е тъмнокафява. Той има стегнато телосложение, както се вижда от снимките му в социалните мрежи.  Себастиан Рули

Себастиан Рули

Себастиан Рули Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Себастиан Рули? Към 2021 г. се смята, че има нетна стойност от 20 милиона долара. Средният доход на телевизионен актьор е около 57 хиляди долара. Анжелик, неговата любовна партньорка, има нетна стойност от 6 милиона долара.

кариера

Между 1995 и 1998 г. актьорът се занимава с теленовели в Аржентина, преди да се установи в Мексико, за да продължи да играе в Centro de Educación Artstica de Televisa. През 2000 г. той дебютира в киното в теленовелата 'Primer amor, a mil por hora', последвана от Sin pecado concebido и Clase 406, и двете мелодрами, които го утвърдиха като един от най-търсените изпълнители. През 2004 г. той участва в теленовелата Rub с актрисата Барбара Мори, роля, която го катапултира до световна слава.

Рули продължава да работи в теленовели като Against Wind and Tide, Mundo de Fieras и Pasión през следващите години. Рули участва в телевизионни предавания като Mujer, caso de la vida real, Alegrijes y rebujos, Ugly Betty и Amor mo, в допълнение към теленовелите. През 2008 г. той участва в теленовелата Un hook to the heart, базирана на аржентинската теленовела Sos mi vida.

На следващата година той участва в два епизода на теленовелата Cuando me enamoro и участва в теленовелата Teresa, срещу Анжелик Бойер, за която получава две награди за най-добър актьор от наградите за латиноамерикански ACE в Ню Йорк и наградите Bravo.
През 2012 г. той участва в теленовелата на Nicandro Daz González Amores verdaderos, римейк на аржентинската теленовела Amor en custodia, създадена през 2005 г. Той се завърна, за да си сътрудничи с Анжелик Бойе в теленовелата Lo que la vida me robó две години по-късно Тереза. Този сериал му донесе отличията за най-добър главен актьор на 33-те награди TVyNovelas. Две години по-късно той се завърна в действие в теленовелата Tres veces Ana с Бойер и спечели наградата за най-добър актьор на наградите TVyNovelas.

Съпруга и брак на Себастиан Рули

Коя е съпругата на Себастиан Рули? В момента участва Себастиан Рули. Той има връзка с Анжелик Бойе. През 2014 г. те започнаха да се срещат помежду си. Годеницата му е мексиканска актриса. Рули беше женен преди това. На 31 декември 2007 г. се жени за модела и актриса Сесилия Галиано. Тази двойка имаше дете заедно; момче на име Сантяго Рули Галиано. Те се разведоха през 2011 г. През 2012 г. той се ожени за втората си съпруга, Арасели Арамбула. Двамата се разведоха едва година по-късно.

Популярни Публикации